Camere FotoStiri

Camera Samsung Galaxy NX cu lentile interschimbabile si conectivitate 3G / 4G si WiFi

camera samsung galaxy nx

In cadrul evenimentului Samsung Premiere 2013 GALAXY & ATIV care s-a desfasurat la Londra, Samsung Electronics Co, Ltd. a lansat camera Samsung GALAXY NX (mirrorless), prima din lume cu sistem compact, cu conectivitate 3G/4G LTE (CSC).

Versatila si usor de utilizat, camera Samsung GALAXY NX combina performanta optica de top cu cele mai recente capabilitati de conectivitate si o serie de aplicatii bazate pe ecosistemul Android. Rezultatul este un nou tip de dispozitiv care le permite utilizatorilor sa transforme experientele lor intr-o poveste ce poate fi instantaneu distribuita catre prieteni si familie, in culori vii si detalii uimitoare.

Camera GALAXY NX dispune de obiective interschimbabile, un senzorul de 20,3 MP APS-C ce creaza imagini luminoase si detaliate chiar si in conditii de luminozitate scazuta, in timp ce procesorul de imagine DRIMe IV ii ofera viteza si precizia de care orice fotograf profesionist are nevoie. Camera are un sistem numit Avanced Hybrid Focus (AF), cu viteza de declanșare de 1/6000 sec si unul de fotografiere de 8,6fps ce le permite utilizatorilor sa surprinda actiunea in timpul in care aceasta se desfasoara.

camera samsung galaxy nx

GALAXY NX poate filma si fotografia in format 3D cu ajutorul obiectivulului Samsung de 45mm 2D/3D. Camera dispune de un ecran de 4.8 inch HD, o baterie de 4360 mAh, procesor de 1,6GHz Quad-Core, 2GB de RAM, 16GB memorie interna + slot microSD de pana la 64, Android 4.2 (jellybean) si cantareste 495 cu tot cu baterie (410g fara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!