Camere FotoSmartphonesStiri

Camera telefonului LG G4 surprinde detalii la obiecte, chiar si la o viteza de 140km/h

camera telefonului lg g4
credit foto: WhoWired

Camera telefonului LG G4 poate surprinde pana si cele mai mici detalii la obiectele aflate in mare miscare.

LG Electronics se lauda anul acesta cu una din cele mai bune camere foto care echipeaza un smartphone si pe buna dreptate, camera telefonului LG G4 este una din cele mai avansate camere foto din industrie, iar pentru a demonstra acest lucru, sud-coreeni au pus la cale o sedinta foto pe un teren de baseball, unde un pitcher (aruncator) profesionist (fost jucator Major Baseball League), lanseaza mingi de baseball cu o viteza de pana la 140 km/h, timp in care varful de gama LG din 2015, fotografiaza mingea in miscare.

Interesant este ca, desi mingea are o viteza de 140km/h, camera telefonului LG G4 (model LG-H815) poate surprinde in detaliu cusuturile materialului din care este realizata aceasta minge de baseball, ceva ce alte camere nu pot face, deoarece aceasta va aparea in fotografii blurata.

LG G4 este dotat cu o camera foto ce dispune de un senzor de 16MP cu autofocus LASER si stabilizator de imagine optic. Camera dispune de trei moduri: automat, intermediar si profesional, cel din urma mod oferind setari detaliate, similare cu cele de pe un DSLR entry-level sau de nivel mediu, ca sa intelegeti cat de avansata este camera telefonului LG G4.

Review-ul complet al acestui smartphone, il puteti citi in sectiunea review-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!