AppleSmartphonesStiri

Va avea iPhone 8 doua camere orientate vertical?

Conform ultimelor zvonuri ce privesc următorul dispozitiv pe care Apple urmează să îl lanseze la toamnă sub numele iPhone 8, e posibil să fie introdusă o modificare la capitolul cameră foto, și anume un model cu două camere orientate vertical.

Lansat în toamna acestui an iPhone 7 Plus a surpris prin cele două camere implementate una lângă alta orizontal, iar lângă ele modulul blițului în două tonuri. Senzorii vor rămâne tot în partea de sus, singura modificare fiind cele două camere aliniate orizontal. Făcând acest pas, compania Apple probabil se va orienta foarte multe pe folosirea terminalului în modul landscape.

Toată lumea este obișnuită să scoată telefonul și să facă rapid o poză în mod portret, fără să își dea seama că în modul lanscape pot surprinde mai multe detalii. Dacă tot sunteți fani portret, atunci știți că în iOS 10 împreună cu iPhone 7, puteți crea poze superbe folosind funcția Portrait.

camere orientate vertical

Încă nu se știe dacă versiunea de 5″ a lui iPhone 8 va avea două camere sau vor rămâne doar în versiunea de 5.8″, adică iPhone 8 Plus.

Voi ce părere aveți, ar fi utilă poziționarea celor două camere vertical?

8 Comments

  1. Performant si pt cei cu dare de mâna, dar merita investiția

  2. Sper sa vina cu imbunatatiri semnificative pe Iphone 8. De la Iphone 5s incoace mi se par foarte mici diferentele intre Iphoneuri de la an la an

  3. @Dănuț Apple deja are un iPhone 7 Plus cu 2 camere, însă orientate pe orizontal. Posibil ca iPhone 8 să fie edge-to-edge și să ne surprindă plăcut :)

  4. @Florin după părerea mea îți spun că majoritatea zvonurilor lansate despre produsele Apple, au fost adevărate. Aici trebuie să facem excepție de cele „futuristice” sau anumite prototipuri în viziunile anumitor utilizatori.

  5. Sper să fie așa cum scrie aici. Ar fi minunat ca Apple să scoată pe piață un telefon cu două camere care sigur va atrage clienții. Părerea mea este ca Apple să mai avanseze, nu doar cu un pic cum a făcut anul trecut! Poate viitorul iPhone va fi deosebit, și sper să ne surprindă cu ce e mai bun !! :)

  6. Pozitionarea pe verticala a camerelor ajuta la fotografierea in modul landscape asa cum ai mentionat si tu. In principiu asa este si normal sa faci o fotografie, ca si cum ai folosi o camera foto, desi cu un telefon mai comod este modul portrait. Astfel Apple te „forteaza” intr-un fel sa folosesti telefonul corect, ceea ce din punctul meu de vedere este un lucru bun. Problema este cu aceste „zvonuri” care mai ales in cazul Apple s-au dovedit de multe ori ca fiind departe de adevar, insa acesta pare plauzibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!