SmartphonesStiriTech

Canadienii de la Blackberry iau in considerare optiunea de a vinde compania

sediu-Blackberry

Canadienii de la Blackberry sunt intr-o situatie critica, in ultimii ani pretul actiunilor companiei au scazut dramatic, necesitand structurari dupa structurari. Aceasta problema persista, inca de pe vremea cand producatorul era cunoscut sub denumirea Research in Motion, numeroasele greseli de marketing au dus compania in locul in care se afla astazi.

Totul a inceput cu esecul tabletei Playbook, urmat apoi de numeroasele intarzieri ale lansarii noului sistem de operare Blackberry 10, cu ajutorul caruia canadienii sperau sa salveze compania. Din pacate vanzarile slabe ale terminalelor Blackberry Z10 si Blackberry Q10, dar si a sistemului de operare care inca nu este bine pus la punct, au pus board-ul companiei in situatia de a lua in considerare posibilitatea de a vinde compania.

Astazi, Blackberry a dat publicitatii un comunicat de presa prin care anunta ca au infiintat un ‘comitet special’ care sa reevalueze situatia in care se afla, urmand ca in perioada imediat urmatoare, sa ieie o decizie hotaratoare in privinta strategiei si a viitorului companiei.

sursa

Un comentariu

  1. Pai deh, daca si-ar fi calcat pe mandria prosteasca (only for business) si ar fi redus preturile, poate ca alta ar fi acum situatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!