Camere FotoStiri

Canon anunta DSLR-ul EOS 70D cu senzor de 20.2MP, dual CMOS AF si WiFi

DSLR EOS 70D

Canon anunta completarea seriei sale EOS odata cu lansarea noului model DSLR EOS 70D. Proiectat pentru fotografii entuziasti, aparatul foto EOS 70D este o camera de nivel mediu, ideala pentru cei care vor sa faca pasul catre fotografierea profesionala.

Acesta combina o tehnologie de imagine Canon noua, lansata in premiera, cu ale sale caracteristici creative si inovative, cu posibilitatea de distribuire a rezultatelor prin wireless, oferind, astfel, un aparat versatil, ce poate fi folosit in orice situatie. EOS 70D este ideal pentru a surprinde momentele importante fie în fotografii, fie sub forma unor clipuri video Full HD.

Noul EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, proiectat si produs de Canon. Este primul DSLR din lume care foloseste tehnologia inovatoare Dual Pixel CMOS AF, care ofers un autofocus rapid si precis atat in timpul filmarii, cat si pentru fotografierea in mod Live View.

Impreuna cu procesorul DIGIC5+ de 14-bit si cu cele 19 puncte de focus in cruce, EOS 70D surprinde imagini unice, la cea mai mare rezolutie, cu viteza de pina la 7 cadre pe secunda, cu rafale de pina la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre in format RAW. Totodata, acesta beneficiaza de o sensibilitate ISO nativa 100-12800, care permite fotografierea in conditii de luminozitate scazuta si viteze de declansare mai mari, pastrand calitatea imaginilor.

EOS 70D BCK BG VARI ANGLE MONITOR FACE UP

EOS 70D – caracteristici principale

  • Senzor APS-C CMOS 20,2 megapixeli şi DIGIC5+
  • 19 puncte AF în cruce şi rafală de 7 cadre pe secundă
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Control de la distanţă prin Wi-Fi şi distribuire instantanee
  • ISO 12800 (H:25600)
  • Ecran tactil ClearView II LCD cu unghi variabil de 7,7 cm
  • Vizor inteligent
  • Filmare Full HD

Canon nu a dezvaluit in comunicatul de presa pretul acestui model, dar stim ca conform zvonurilor ca se va comercializa undeva la pretul de $1200.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!