HardwareStiriTech

Canon lanseaza imprimantele Oce PlotWave 340 si Oce PlotWave 360

Oce PlotWave 340 si Oce PlotWave 36

Canon Europe, lider mondial in solutii de imagistica, a marit portofoliul de format mare prin lansarea imprimantelor Oce PlotWave 340 si Oce PlotWave 360. Echipamentele sunt menite sa ajute clientii din domeniul tehnic, pe proiecte in cadrul carora lucreaza cu colaboratori externi prin intermediul portalurilor online sau cu ajutorul serviciilor de cloud, si care au nevoie de o flexibilitate mai mare a sistemelor multifunctionale.

Oce PlotWave 340 si Oce PlotWave 360 dispun de noul panou multi-touch Oce ClearConnect, similar cu tehnologiile folosite pe tablete, care permite operatorilor sa apropie detaliile sau sa urmareasca anumite zone specifice atunci cand verifica detalii esentiale. Operatorii pot vedea in timp real cum va arata imprimarea in timpul altor operatiuni, precum scanare sau copiere, ajutand astfel la evitarea erorilor costisitoare.

“Noile imprimante Océ PlotWave oferă utilizatorilor mijloacele necesare pentru a economisi timp şi bani atunci când vine vorba de imprimare, copiere şi scanare de volume mici de documente tehnice. Noile echipamente oferă un nou standard în interacţiunea cu utilizatorii şi integrare cloud, plus calitate şi viteză de imprimare excelente,” a declarat Bart Geraads, Canon Europe Director al grupului TDS-GDS.

Fisierele pot fi adaugate in noile imprimante Oce PlotWave direct din fluxurile de lucru cu solutii cloud, scanate si trimise direct catre spatiile de stocare cloud, simplificand procesele de lucru cu colaboratorii ce lucreaza de la distanta. Utilizatorii pot, de asemenea, sa imprime fisiere de pe memorii USB sau de pe alte echipamente de retea.

Cei ce au nevoie sa acceseze noile imprimante si sa imprime de pe dispozitive mobile o pot face folosind aplicatia Oce Publisher Mobile App. Pentru seturi complexe de documente, utilizatorii pot imprima de pe computer prin intermediul Oce Publisher Select.

Oce PlotWave 340 si Oce PlotWave 360 pot imprima pana la sase loturi pe minut, fara a necesita un timp de incalzire, gratie tehnologiei Oce Radiant Fusing. De la click si pana la obtinera documentelor imprimate dureaza mai putin de 40 de secunde, comparativ cu patru minute, cat dureaza in cazul imprimantelor conventionale. Ambele echipamente dispun de o rezolutie de imprimare de 600x1200dpi.

Capabilitatile de a efectua concomitent mai multe operatii permit ca Oce PlotWave 340 si Océ Plotwave360 sa fie folosite, in acelasi timp, atat pentru imprimare, cat si pentru copiere sau scanare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!