HardwareStiriTech

Canon anunta imprimanta Oce ColorWave 900

ColorWave 900

Canon Europe lanseaza modelului de imprimanta Oce ColorWave 900, dedicata segmentului formatelor mari. Acest echipament color digital este capabil sa imprime la viteze de pana la 15 ori mai mari decat orice sistem inkjet disponibil pe piata. Vizitatorii standului Canon la FESPA 2013 de la Londra vor fi primii care vor putea vedea debutul Oce ColorWave 900.

Proiectata pentru domenii precum GA, CAD si GIS, aceasta ofera o serie importanta de beneficii: productivitate, flux de lucru de top si costuri de mentenanta scazute, plus flexibilitate sporita pentru lucrari rapide si personalizate.

Ajutata de tehnologia inkjet Memjet, Oce ColorWave 900 ofera o viteza de imprimare bruta de peste 1.100 metri patrati/h si poate imprima inaltimea echivalenta a Turnului Eiffel in doar o jumatate de ora. Eliberand 3,4 miliarde de picaturi de 1,2 picolitri de cerneala pe secunda, masina produce materiale cu rezolutii de 1600×1600 dpi.

Acest model are o latime de 42” (106,7 cm), incorporand numai putin de sase role de suport tipografic a caror utilitate a fost demonstrata de echipamentele Oce ColorWave 600/650, oferind astfel o capacitate totala impresionanta, de 1200 de metri (200 de metri per rola). Imprimatul este taiat si livrat – uscat si gata pentru folosire – intr-o unitate de stivurire de mare capacitate, ce beneficiaza de doua tavi de livrare  si descarcare simultane, pentru a maximiza timpul de lucru si pentru a creste productivitatea.

Iata ce declara domnul Bart Geraads, European Production Print Group Director, Technical Documents Systems (TDS) & Display Graphics Systems (DGS), Canon Europe:

“Încă de când am prezentat conceptul, anul trecut, am început să îmbunătăţim modelul Océ ColorWave 900 pentru a ne asigura că oferim o soluţie care le oferă cele mai bune rezultate furnizorilor de soluţii de imprimare pe segmentul de format mare.

Clienţii ne-au spus care sunt nevoile lor de la un echipament color de format mare şi sunt foarte încântat că, acum, le putem arăta răspunsul nostru la cerinţele lor. Portofoliul bogat al Canon pe segmentul de tehnologii pentru acest format face din companie partenerul ideal pentru orice furnizor de soluţii de imprimare care vrea să-şi diversifice oferta, să iasă în evidenţă şi să îşi crească afacerea pe termen lung.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!