AccesoriiPC DesktopStiri

Canyon anunta noua gama de produse Canyon Gaming

Canyon Gaming
Mouse-ul Canyon Hazard

Canyon Romania a anuntat astazi extinderea portofoliului de produse cu noua gama Canyon Gaming, care include diferiti mousi si tastaturi, produse special realizate pentru industria de jocuri.

Canyon Gaming este o gama conceputa conform celor mai inalte standarde de calitate europeana si se remarca prin designul exclusivist si ergonomic. Produsele sunt potrivite atat jucatorilor profesionisti, cat si celor incepatori, care-si doresc un produs de calitate la un pret mai atractiv.

Gama Canyon Gaming cuprinde 5 modele de mousi: Jedi, SkyHook, Tyrant, Hazard si Paintball.

Vedeta este mouse-ul Hazard care reprezinta combinatia perfecta dintre tehnologie si design. Sapte butoane programabile, memorie proprie de 64k, forma simetrica, senzor optic cu rezolutie maxima de 3500 dpi, frecventa de 1000 Hz, acceleratie de 20g si este ambidextru, potrivit atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci si confortabil de utilizat pentru o perioada lunga de timp. 

Gama de tastaturi cuprinde doua modele: Hazard si Valiant.

Butoane programabile, baza cauciucata pentru fixare perfecta, taste luminoase, multimedia control, suport pentru incheietura mainii, timp de raspuns rapid (4ms in loc de 8 ms), posibilitatea de a bloca tasta Windows, design modern, iata doar cateva dintre caracteristicile noilor produse. 

Produsele sunt disponibile in magazinele de specialitate la preturi pornind de la 49 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!