SmartphonesStiri

Carcasa iPhone-ului de buget surprinsa de camera foto?

iphone-ieftin-buget

Cred ca nu mai are rost sa insist pe faptul ca, se zvoneste de ceva vreme, despre primul model iPhone de buget (ieftin). Apple pare sa adopte o noua strategie, incepand din 2013, numita diversitate. Conform numeroaselor rapoarte ale presei de peste ocean, dar si din Asia, compania americana isi va diversifica portofoliul de produse mobile.

Primul pe lista noilor produse, pare sa fie iPhone-ul de buget, care ar urma sa fie realizat din material plastic (polycarbonat) conform sursei care a publicat imaginea de sus.

Aceiasi sursa mai precizeaza ca, telefonul va masura in jur de 9 mm grosime , va fi echipat cu acelasi chipset A5 de pe iPad Mini, de 32nm, ecran Retina cu diagonala de 3.5 inch si o camera foto de 5 megapixeli.

Acest model ieftin de iPhone ar urma sa fie lansat in toamna acestui an, la un pret estimativ de $300 (aproximativ 1000 lei, dar probabil ca la noi va fi comercializat undeva la 1400-1600 lei) in patru culori diferite: alb, rosu, negru si galben.

Credeti ca strategia celor de la Apple va da roade?

sursa

Un comentariu

  1. E o tampenie asta cu Iphone de buget, daca tot au facut valva si vanzari multe pe telefoane scumpe (asa si-au ales clientela) telefonu asta „de buget” va fi echivalentul unui Galaxy Ace din gama Samsung.

    Trebuia sa faca Iphone5 mai ieftin si atunci poate nu se duceau in cap asa cum s-au dus :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!