AccesoriiStiriTablete

Carcasa SolarKindle garanteaza 3 luni de citit fara sa va incarcati Kindle Touch-ul la priza

SolarFocus a castiga premiul de „CES INNOVATIONS 2012 ECO-DESIGN & SUSTAINABLE TECHNOLOGIES AWARD HONOREE,” pentru invoatoarea lor carcasa/invelitoare pentru e-reader-ul Kindle Touch. Pana aici nimic atat de special si o sa spuneti, ei si? Ei bine SolarKindle este o carcasa care garanteaza 3 luni de folosire a e-read-ului Kindle Tocuh fara a fi nevoit sa il incarcati la priza si 50 de ore de baterie in interior.

SolarKindle se bazeaza pe faptul ca atata timp cat sunteti in spatiu deschis sub lumina soarelui bateria Kindle Touch se re-incarca automat. Cel mai avantajos este atunci cand iesit in parc la o plimbare si vre-ti sa va opriti pentru a citi putin sau sunteti undeva la plaja, nu mai e nevoie sa ma face-ti griji ca ve-ti ramane fara baterie.

SolarKindle Features:

  • – incarcare in doua variante (USB/solar)
  • – garanteaza pana la 3 luni de zile de functionare fara incarcare la priza daca este tinuta sub lumina soarelui pentru reincarcare.
  • – rezerva de baterie integrata in husa mentine aprinsa lampa LED pana la 50 de ore fara intrerupera si fara a folosi energie din bateria e-read-ului.
  • – are integrata o rezerva de baterie de la care poate transfera energie pentru a extinde timpul de citit.
  • – panouri solare integrate in husa care colecteaza si transforma energia solara in energie in timp real. O ora de expunere la soare poate oferi pana la 3 zile de citit fara intrerupere.
  • – coperta este din piele de calitate superioara.

Aceasta copera/husa/invelitoare este disponibila pe comanda online (www.solarmio.com) inca din luna ianuarie 2012 la pretul de $80 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!