AccesoriiStiriWearable

Noi modele de casti wireless Adidas dedicate fitnessului

casti wireless Adidas

Adidas tocmai a anuntat o noua gama de casti wireless dedicate celor activi, care merg des la sala, alearga sau pedaleaza. Noile modele sunt dotate cu un sistem de protectie la transpiratie.

Adidas FWD-01

Primul model de casca wireless Adidas, este modelul FWD-01. Casca wireless de tip dopuri (casca in ureche), un model dedicat atletilor, celor care alearga. Castile dispun de butoane de control direct ep cablul impletit care conecteaza casca stanga cu cea dreapta. De asemenea dispun de functie audio denumita ‘passive transparency‘, menita sa iti permita sa auzi ce se intampla in jurul tau atunci cand porti castile in urechi.

Pretul acestui model costa 150 dolari.

Adidas RPT-01

adidas rpt 01

Al doilea model din noua gama de casti wireless Adidas, este dedicat celor care merg la sala. Construite din materiale durabile, castile Adidas RPT-01 beneficiaza de o banda impletita rezistenta la apa / transpiratie, acelasi lucru este valabil si pentru perinitele ce acopera difuzoarele. Adidas spune ca acest material impletit e mult mai eficient decat pielea sau vinilul in a combate transpiratia in timpul efectuarii exercitiilor.

Pretul castilor wireless Adidas RPT-01 e de 170 dolari.

Amebele modele de casti Adidas au fost realizate in parteneriat cu Zound Industries, si vor fi disponibile comercial incepand cu data de 25 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!