ElectrocasniceEvenimenteStiriTableteTechTVWearable

Ce a lansat Samsung Electronics la CES 2016, in Las Vegas (Video)

Ce a lansat Samsung Electronics la CES 2016 in Las Vegas

Samsung Electronics și-a prezentat viziunea pentru anul 2016 în cadrul conferinței de presă organizata la Consumer Electronics Show in Las Vegas in cursul acestei saptamani. Compania a pus accent pe importanța inovației care aduce o schimbare în stilul de viață al utilizatorilor, dar și pe Internet of Things ca o platforma deschisă, folosind tehnologia SmartThings. Samsung a dezvăluit și noul TV SUHD cu ecran Quantum dot, frigiderul conectat Family Hub, cel mai nou smartwatch Gear S2 Premium și o tabletă de dimensiuni mari, Galaxy TabPro S cu sistem de operare Windows.

„Samsung dezvoltă continuu produse care îi ajută pe utilizatori să aibă un stil de viață smart, iar anul acesta am făcut progrese majore prin portofoliul de produse și servicii compatibile cu IoT,” a declarat Tim Baxter, președinte și COO Samsung Electronics America. „Vom continua să îmbunătățim calitatea vieții utilizatorilor prin îmbunătățirea ecosistemului nostru.                                                    

Noua generație a divertismentului de acasă

samsung-ces2016-suhd-tv

Samsung a dezvăluit noua gamă de televizoare SUHD, ale căror ecrane au fost dezvoltate cu tehnologia Quantum dot. Televizoarele dispun de un design unic, cu un ecran curbat fără ramă, având un aspect elegant din orice unghi. În plus, utilizatorii pot accesa mai ușor tot conținutul dorit de pe un singur dispozitiv.

Televizoarele Samsung SUHD 2016 dispun de primul ecran Quantum dot de 10 biți din lume, fără cadmiu, care oferă cea mai realistă imagine posibilă, luminozitate și contrast puternice și culori vibrante. Reprezentând viitorul tehnologiei de afișaj, ecranele Quantum dot oferă cea mai variată gamă de culori, fără a compromite nivelul de luminozitate, oferind cea mai bună experiență de vizualizare pentru telespectatori.

Anul acesta, toate televizoarele Samsung SUHD vor putea oferi o experiență HDR, cu un nivel minim de 1.000 nit, pentru un contrast superior. Mai mult, noile modele integrează și tehnologia Ultra Black, ce reduce semnificativ reflecția luminii, îmbunătățind calitatea imaginii.

tizen-suhd

Echipate cu sistemul de operare Tizen, televizoarele Samsung SUHD 2016 le oferă utilizatorilor noi modalități de a descoperi și accesa conținutul și serviciile preferate, precum filme, emisiuni, jocuri și informații despre programe, toate într-un singur loc. Noul Samsung Smart TV elimină nevoia mai multor telecomenzi, datorită funcției de recunoaștere automată a dispozitivelor de tipul set-top-box, OTT box, console de jocuri și sisteme home cinema conectate la TV. Astfel, utilizatorii își pot controla toate dispozitivele externe cu telecomanda Smart Control, fără să fie nevoie de setări adiționale.

ces-cinema2016

Toate televizoarele SUHD 2016 sunt compatibile cu tehnologia IoT hub, dezvoltată de Samsung împreună cu SmartThings. SUHD TV-ul se poate conecta și poate controla peste 200 de dispozitive compatibile cu SmartThings, oferindu-le utilizatorilor, printre altele, posibilitatea de a vedea cine sună la ușă, de a încuia ușa sau de a stinge luminile, toate aceste lucruri chiar de pe TV.

Samsung a prezentat și ultimele noutăți ale gamei de produse audio, printre care soundbar-ul HW-K950, primul produs dezvoltat de Samsung cu tehnologia Dolby Atmos și primul soundbar care include două boxe laterale, wireless, cu tehnologie Dolby Atmos. Întregul sistem HW-K950 oferă un sunet incredibil pe 5.1.4 canale.

https://www.youtube.com/watch?v=PjbWczNOwAA

De asemenea, a fost prezentat și primul Blu-Ray player Ultra HD, UBD-K8500. Modelul este compatibil cu tehnologia HDR și oferă o rezoluție de patru ori mai mare și o expresie a culorilor de 64 de ori mai puternică decât playerele Blu-Ray obișnuite. Atunci când este conectat la un televizor Samsung SUHD cu ecran Quantum dot, noul Blu-Ray player UHD redă imagini de o calitate nemaivăzută până acum în casele utilizatorilor. Tehnologia de upscaling integrată în playerul Blu-Ray îmbunătățește calitatea imaginilor standard de pe discurile Blu-Ray și de pe DVD-uri. În plus, poate reda și conținut de pe CD-uri.

Electrocasnicele inteligente tranformă bucătăria

frigider-samsung2016

Samsung a dezvăluit și noul frigider Family Hub, o nouă categorie de tehnologie IoT integrată în aparatele electrocasnice, care ajută membrii familiei să rămână conectați și să gestioneze mai ușor prepararea și cumpărarea de alimente. Frigiderul dispune de un ecran tactil LCD Full HD de 21,5 inci, fiind un centru de comandă digital pentru o casă conectată, care integrează performanța și tehnologia avansată.

Printre beneficiile frigiderului Family Hub se numără următoarele:

  • Gestionarea alimentelor: Trei camere foto integrate fac fotografii în interiorul frigiderului de fiecare dată când ușa acestuia se închide, pentru ca utilizatorii să poată vedea ce alimente le-au mai rămas în frigider chiar pe smartphone-ul lor, oriunde s-ar afla. Samsung a încheiat un parteneriat cu MasterCard pentru a oferi cea bună experiență de cumpărături alături de frigiderul Family Hub. Folosind aplicația de pe ecranul frigiderului, utilizatorii pot găsi și achiziționa alimente de la diverși furnizori, chiar din propria bucătărie, procesul de achiziție fiind extrem de simplu și compatibil cu toate cardurile de debit și de credit emise de băncile din SUA.
  • Comunicare: Frigiderul Samsung Family Hub le permite tuturor membrilor gospodăriei să scrie notițe, să facă fotografii și să partajeze calendare sau alt tip de conținut chiar pe ecranul frigiderului sau folosind smartphone-ul atunci când nu sunt în casă.
  • Tehnologia IoT: Frigiderul Samsung Family Hub este un produs conectat, dinamic, care va accelera serviciile Samsung IoT. De exemplu, utilizatorii vor putea verifica dacă ușile casei sunt încuiate și vor putea stinge luminile din casă chiar de pe ecranul frigiderului.
  • Divertisment conectat: Datorită boxelor integrate în frigiderul Family Hub, utilizatorii pot asculta muzica preferată sau pot viziona conținutul TV preferat de pe televizoarele Samsung Smart pe ecranul frigiderului și îl pot și conecta la boxele lor Bluetooth.

smarthings

Depășirea limitelor în productivitatea mobilă și în tehnologia accesoriilor smart

La conferința de presă de la CES, Samsung a prezentat smartwatch-ul Gear S2 Classic Premium în două variante noi, Rose Gold și Platinum, oferind același design clasic, atemporal. Aceste noi modele reprezintă angajamentul Samsung de a le oferi utilizatorilor o mai mare varietate a materialelor și diverse opțiuni pentru a-și exprima stilul personal, cu același design elegant, circular și specificații tehnice avansate.

Gear S2 este compatibil cu serviciul de plăți mobile Samsug Pay (disponibil in SUA din 2016) și va continua să se extindă pentru a fi compatibil cu dispozitivele ce rulează iOS, devenind astfel accesibil unui număr mai mare de utilizatori de smartphone-uri.

Samsung Gear S2 Classic_1

În plus, Samsung a lansat o nouă categorie de dispozitive mobile prin noua Galaxy TabPro S care ii urmeaza modelului Galaxy Tab S2, si care integrează tehnologia Samsung și sistemul de operare Microsoft Windows 10 într-un dispozitiv premium de dimensiunile unei tablete. Utilizatorii pot beneficia acum de funcționalitatea unui laptop și de mobilitatea unei tablete, descoperind o nouă experiență a productivității mobile.

Având un design modern, Galaxy TabPro S a fost dezvoltată pentru a fi transportată cu ușurință întreaga zi. O tastatură de dimensiuni normale a fost integrată într-o husă ce acoperă tabletă și îi oferă suport, pentru cea mai bună experiență de vizualizare a ecranului din orice unghi, în orice circumstanțe.

Galaxy TabPro S integrează tehnologia avansată Samsung și rulează sistemul de operare Windows 10, oferindu-le utilizatorilor primul ecran Super AMOLED pentru Windows, dar și alte specificații tehnice avansate, printre care funcția de încărcare rapidă pentru o autonomie a bateriei de până la 10,5 ore. De asemenea, tableta este compatibilă cu adaptor multiport și Bluetooth Pen pentru productivitate îmbunătățită.

Intreaga conferinta de presa poate fi urmarita pe canalul oficial al producatorului sud coreean de pe YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=bqkZw6NY3K8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!