CEO-ul Telekom Romania va fi inlocuit cu Miroslav Majoros de la 1 ianuarie, pe motive de slaba performanta

0

telekom

In luna noiembrie a acestui an, seful Deutsche Telekom, Tim Hoettges, isi anunta public nemultumirea vis-a-vis de performanta operatiunilor companiei in tari precum Olanda, Romania si Polonia, tari unde, desi s-a investit masiv in publicitate, incasarile nu sunt pe gustul conducerii DT.

Astfel, vizat nu putea fi decat actualul CEO al Telekom RomaniaNikolai Beckers, care, conform comunicatului de presa emis astazi de catre operatorul telecom, acesta va fi inlocuit chiar de la 1 ianuarie 2016, cu Miroslav Majoros, un slovac in varsta de 56 de ani, care a ocupat functii de conducere in cadrul Slovak Television, IBM Slovacia si, in ultimii 13 ani, in cadrul Telekom.

foto Miroslav Majoros

Având o pregătire profesională cu profil tehnic, Miroslav Majoros (56 de ani) a ocupat poziții de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia și, în ultimii 13 ani, în cadrul Telekom. Din 2010 a deținut poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Slovak Telekom. La Telekom Romania, prioritățile sale vor fi extinderea rețelelor FTTH și 3G/4G, precum și continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operațiunilor.

Miroslav Majoros va ramane Președintele Consiliului de Administrație al Slovak Telekom.

“Mă bucur că Miroslav Majoroš se alătură operațiunilor noastre foarte importante din România, aducând o experiență de valoare de pe o piață cu provocări similare. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Telekom Romania către poziția de lider, în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor companiei,” a declarat Michael Tsamaz, Președinte și CEO OTE Group și Președintele Consiliului de Administrație al Telekom Romania Communications S.A.

Articolul precedentEricsson primeste despagubiri in urma litigiului cu Apple
Articolul următor4G-AC55U si 4G-N12, noile routere Asus, cu conectivitate WiFi si 4G integrata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.