LaptopuriStiri

Chromebook-urile, o alternativa ieftina pentru segmentul de business si educatie

samsung chromebook

Lansate de cativa ani pe piata Chromebook-urile (netbook-uri cu sistemul de operare Chrome OS) sunt la mare cautare in ultima vreme, in special in Statele Unite, acolo unde elevii si studentii le utilizeaza pentru teme si cercetare online, deoarece sunt ieftine si ofera acces la internet foarte rapid.

Odata cu lansarea modelului de $250 Samsung Chromebook in toamna anului trecut, vanzarile de astfel de laptopuri, a explodat pur si simplu. Amazon il listeaza de foarte mult timp pe primul loc in topul „Best seller.”

Chromebook-ul poate foarte usor fi o alternativa, chiar si pentru segmentul de business, deoarece este mic (11.6 inch), usor (1.1 Kg), foarte portabil si costa si foarte putin, in comparatie cu un ultrabook. Si, mai mult, va ofera posibilitatea de a lucra in cloud prin eco-sistemul de aplicatii si servicii puse la dispozitie gratuit de Google (Gmail, YouTube, Cloud Print,Google Drive, etc).

DSCF1898

Pentru un start-up de maxim 10 persoane, de exemplu, Chromebook-ul Samsung este o alegere foarte buna, din punctul meu de vedere. In plus, aveti posibilitatea sa rulati in dual boot si o versiune de Linux (ex Ubuntu, Arch Linux). Mai multe detalii despre Chromebook-uri gasiti pe Wikipedia.

sursa Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!