AndroidAPLICATII

Cinci aplicatii Android utile pentru tablete

Piata tabletelor e intr-o continua crestere peste tot in lume, iar Romania nu face exceptie. Citeam zilele trecute o statistica in care se spunea ca in 1 din 3 americani detin o tableta, asadar acest tip de gadget este intradevar in centrul atentiei, avand o crestere foarte spectaculoasa.

In cazul in care detineti o tableta cu Android sau intentionati sa achizitionati una, articolul de astazi isi propune sa va ajute sa o “dotati” cu cele mai bune aplicatii, fie ca este vorba de jocuri,continut business sau continut media. Dar inainte sa vedem lista cu aplicatii, iata si o lista cu cinci jocuri Android / iOS pentru tableta si smartphone.

Mai jos am selectat 5 dintre aplicatiile Android preferate de noi.

1. Tablified Market

Platforma Google Play este plina de aplicatii pentru Android insa nu toate sunt destinate tabletelor si poate fi greu sa decizi care dintre ele este mai buna pentru tine. Aplicatia ‘Tablified Market’ face o selectie intre toate aplicatiile din Google Play si le afisaza doar pe cele special concepute pentru tablete, facand astfel cautarea mult mai usoara.

Mentionam faptul ca Tablified Market nu este un magazin de applicatii de sine statator, ci doar o referinta ce ne trimite in final tot la Google Play.

Descarca

2. Kindle

Tabletele au mancat mult din cota de piata a eReadere-lor din motive usor de inteles. Aplicatia ‘Kindle’ face cititul unei carti pe o tableta mult mai simplu si foarte aproape de experienta pe care o ofera un Amazon Kindle. Pe langa asta, aplicatia ofera acces si la o colectie impresionanta de carti oferite de Amazon.

Descarca

3. Office Suite Pro 7

Chiar daca tabletele folosite in scop de business ruleaza in mod obisnuit Windows si vin la pachet cu pachetul Office instalat, si o tableta Android se poate preta si ea activitiatilor de tip office prin instalarea aplicatiei ‘Office Suite Pro 7’. Aceasta aplicatie permite lucrul cu fisiere de tip Word, Excel si Power Point.

In plus, aplicatia vine cu un sistem de management al fisierelor si ofera posibilitatea de a fi folosita impreuna cu aplicatii de tip cloud cum ar fi Dropbox sau Google Drive.

Descarca

4. Papyrus

Papyrus este o aplicatie ce ne permite sa ne luam notite folosind scrisul de mana, fie folosind un stylus, fie degetul. Aplicatia ofera posibilitatea de a salva notitele sub forma de fisiere de tip jpg sau pdf, direct pe memoria tabletei sau pe Dropbox.

Descarca

5. Riptide GP2

Daca va plac jocurile de tip racing cu SkiJet-uri, Riptide GP2 nu trebuie ratat. Jocul a fost prezentat la Google I/O in urma cu ceva vreme si este unul dintre cele mai bune jocuri pentru Android. Gamplay-ul, grafica si traseele disponibile te vor captiva cu siguranta.

Descarca

Voi ce aplicatii Android pentru tableta ati descoperit pana acuma?

Cristian scrie saptamanal pentru Gadget-Talk si detine blogul iTablete unde vorbeste despre tablete ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!