EvenimenteStiriTech

BenQ lanseaza videoproiectorul DLP CinePrime W2700 (cinematograf 4K la tine acasa)

CinePrime W2700

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc aseara in Bucuresti, producatorul BenQ a lansat pe piata romaneasca noul videoproiector BenQ CinePrime W2700, cu tehnologie DLP (digital light processing – utilizata in peste 90% din cinematografele digitale din lume).

BenQ CinePrime W2700

CinePrime W2700 este primul videoproiector 4K Home Cinema cu tehnologie DLP din lume care ofera spectrul de culori DCI-P3 (la fel ca pe smartphone-urile de top). Rezolutia maxima la care proiecteaza este de 3.840 x 2.160, cu 8.3 milioane de pixeli distincti pentru fiecare cadru.

“W2700 oferapasionatilor de filme adevarata experienta de cinema, la un nivel de entuziast. Calitatea vizuala 4K uluitoare, alaturi de culorile HDR precise, combinate cu optiuni foarte puternice de ajustare a imaginii si flexibilitate in instalare, il fac sa fie alegerea perfecta pentru vizionari de filme in sali de dimensiuni mici sau de ce nu, in sufragerie,” a declarat Steve Chu, presedintele BenQ Europa.

benq cinePrime W2700 1

De asemenea noul videoproiector BenQ beneficiaza de optiuni de customizare dedicate pasionatilor de filme, de tehnologia BenQ CinematicColor, suport optimizat pentru HDR-Pro (adica, suport HDR10 si Hybrid Log-Gamma), si calibrare individuala a culorilor direct din fabrica.

Alte tehnologii incluse in videoproiectorul BenQ CinePrime W2700 sunt CinemaMaster Video+ si CinemaMaster Audio+ 2 ,tehnologii ce te fac sa traiesti experienta din cinematografele digitale in confortul canapelei din sufragerie, anunta BenQ Romania.

benq cinePrime W2700 1

Compania spune ca sistemul de proiectie al acestui model este format din 10 lentile, construite din cea mai pura sticla, fiind structurate in 8 grupuri. Videoproiectorul dispune de zoom 1.3x, o functie vertical lens shift (proiectare pe verticala) si de tehnologia Short -Throw.

Vom reveni cu informatii referitoare la pretul si data cand il veti putea achizitiona din magazinele partenere producatorului in Romania.

Pretul videoproiectorului este de 9.000 lei si e deja disponibil in oferta AVMall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!