iOSSecuritateSOFTWAREStiri

Clientii Apple se plang din nou de probleme ale sistemului de operare iOS

apple iphone 5

Update-ul software-ului ar trebui sa aduca cu sine imbunatatiri si eliminarea bug-urilor care existau in versiunea precedenta (iOS 6.1.2). Apple pare ca se impiedica la fiecare pas si isi creeaza probleme chiar si cu aceste update-uri nesemnificative, in loc sa le rezolve.

Istoria e lunga, dar cea recenta ne aminteste ca, incepand de la iOS 6.1 care a avut sarcina de a rezolva problemele cu „semnalul” intampinate de userii iPhone 4S, a urmat 6.1.2 care a rezolvat anumite probleme cu Wifi-ul si cu Microsoft Exchange aparute pe 6.1.1, iar in final 6.1.3 trebuind sa rezolve un bug care permite userilor sa treaca peste parola de securitate pentru lockscreen dar evident nu a facut-o, si toate acestea nefiind destule, au mai aparut exact 5 astfel de probleme obligandu-i pe cei de la Apple sa raspunda cu un 6.1.4.

In ceea ce priveste „Microsoft Exchange”, prezinta o gama variata de bug-uri, de la probleme cu primirea de email-uri pana la probleme cu activitatea salvata in calendar care pur si simplu dispare. Chiar daca multe dintre dificultatile aparute in Exchange au fost rezolvate, este ridicol si enervant faptul ca anumiti useri inca intampina probleme.

Nefiind o surpriza, bateria ultimului iPhone are si ea probleme, in sensul ca se descarca foarte rapid. Unii useri au observat de la iOS 6.1 problemele dar pe parcurs pare ca ele s-au ameliorat.

Este important de stiut ca toate aceste bug-uri sunt cazuri izolate, iar daca nu ati intampinat probleme cu conexiunea Wifi sau dupa ce ati efectuat update la 6.1.3 pe iPhone nu ati avut probleme cu pierderea sunetului si nu ati avut nici probleme cu evitarea parolei de pe lockscreen, nu incercati sa dati de ele.

Cu siguranta Apple lucreaza la toate aceste probleme iar in final le va pune capat printr-un software update mult mai stabil ca precedentele.

Daca intampinati probleme cu versiunea iOS 6.1.3, va rugam sa comentati in sectiunea de comentarii, de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!