HardwareStiri

Colorful anunta GeForce GTX 650 Ti Boost iGame

1

S-ar putea sa fie cea mai echipata GeForce GTX 650 Ti Boost, placa video iGame a lui Colorful combina GPU-ul de talie medie, altfel menit pentru gaming de buget la 1080p. Pentru inceput compania raceste chip-ul de 140W cu cel mai puternic cooler VGA al sau, denumit iGame, ce foloseste o combinatie de trei stive de aluminiu, catre care este transferata caldura prin intermediul a opt heat-pipe-uri de cupru, groase de 8 mm. Acestea sunt ventilate de o pereche de ventilatoare de 80 mm.

2

Din moment ce placa are chip-uri de memorie pe ambele parti, Colorful a adaugat acolo si un back-plate de aluminiu. Placa iGame GTX 650 Ti Boost de la Colorful foloseste un design personalizat pentru PCB, avand un VRM cu 4+1 faze, si chip-uri de memorie Hynix alese manual pentru un overclock mai mare al memoriei.

3

PCB-ul prezinta doua chip-uri EEPROM independente, oferind astfel suport pentru dual-BIOS. Vine cu un BIOS de siguranta, ce revine la frecventele de referinta NVIDIA, un ceas de 980 MHz pentru core, 1033 MHz pentru GPU Boost, si 6.00 GHz la memorie; in timp ce un BIOS overclockat din fabrica, urca GPU Boost-ul la 1058 MHz.

4

Placa se alimenteaza de la doi conectori PCIe de 6-pini, pentru a asigura destula putere pentru overclock; iesirile video includ doua DVI dual-link, si cate unul din fiecare, HDMI si DisplayPort. Colorful nu a anuntat inca pretul, dar planuieste sa lanseze placa in regiunea Greater China si in Europa. Inca un produs „go big or go home” de la Colorful.

5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!