AndroidAPLICATIIiOSStiri

Comenzi mai rapide prin aplicatia Clever Taxi in colaborare cu Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

 unnamed

Cu ajutorul Infokioskurilor ce utilizeaza aplicatia Clever Taxi amplasate in terminalul „Sosiri” din aeroportul „Henri Coanda”, puteti comanda mult mai usor un taxi direct la aeroport.

Clever Tech in colaborare cu Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, si avand sprijinul Orange au venit in sprijinul calatorilor, prin amplasarea a doua Infokioskuri, cu afisaj digital. Pe langa faptul ca sunt disponibile mai multe limbi de circulatie internationala, clientul va primi si un bon cu informatii despre compania de taxi, numarul de indicativ al masinii, numarul de telefon al dispeceratului, adresa de e-mail pentru sugestii / sesizari, si intervalul de timp estimat pana la sosirea taxiului.

Pasagerii ce utilizeaza sistemul Clever Taxi pentru a comanda o masina, vor fi tratati cu prioritate, iar de la lansarea aplicatiei mobile Clever Taxi au fost preluate si confirmate peste 1 milion de comenzi.

dsvds

Aplicatia este disponibila pe platformele Android, iOS sau Windows Mobile, si momentan numai in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti si Galati, urmand ca serviciul sa fie extins la mai multe orase.

orange_mggjarejpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!