EvenimenteStiriTech

Computex 2013 debuteaza pe 4 iunie la Taipei

Computex 2013

Ca in fiecare an, lumea tehnologiei (inclusiv Gadget Talk) se pregateste  in aceasta perioada, de marea expozitie Computex 2013 ce va avea loc in Taipei intre 4 – 8 iunie, acolo unde producatori precum Intel, AMD, Microsoft, Asus, Samsung, HP, Lenovo, etc, vor fi prezenti cu cele mai noi produse / gadget-uri in materie de tehnologie.

Anul acesta piata mobile a explodat, producatorii asiatici au lansat o serie de terminale cu ecran Full HD si ecrane cu o diagonala din ce in ce mai mare, ajungand sa treaca de 6 inch. Un alt segment care infloreste in aceasta perioada este segmentul de produse, de tipul Ultrabook convertible, o combinatie intre un ultrabook si o tableta, dar si dispozitivele de tip AIO (All in one).

Un alt lucru foarte important va fi lansarea generatiei a patra de procesoare Intel nume de cod Haswell, ce vor debuta pe data de 4 iunie. Acestea sunt doar o parte din gadget-urile pe care le vom vedea in cadrul Computex 2013.

Mai multe detalii despre toate aceste gadget-uri pe parcursul saptamanii viitoare, atunci cand ele vor fi anuntate si prezentate intr-un cadru oficial. Gadget Talk va urmari cu mare interes acest eveniment pentru a va relata toate aceste detalii. Speram ca si voi ne veti urmari pe noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!