ConcursEvenimenteStiri

[Concurs] Castiga unul din cele 5 bilete (Full Access) la HackTM 2014

HackTM

HackTM este un hackathon organizat de către Timișoara Startup Hub împreună cu Banat IT și voluntari care activează în diverse comunități tech locale. Evenimentul va avea loc  în perioada 17-19 octombrie, în Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

HackTM se adresează tuturor pasionaților de IT, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire profesională. Activitățile se vor desfășura pe track-uri care să răspundă ariilor de interes ale participanților:

  • web & mobile development
  • hardware & embedded, IOT, house-automation
  • open source
  • game development
  • big data
  • city projects
  • coding kids.

Sunt aşteptaţi aproximativ 500 de participanți, care vor lucra în echipe sub îndrumarea unor mentori cu expertiză, având la dispoziţie materialele necesare fiecărui track. Cele mai promițătoare proiecte din cadrul fiecărui track vor fi premiate.

Dat fiind faptul că faceți parte din comunitatea Gadget Talk Romania, HackTM vă oferă 5 bilete gratuite (biletele includ full access pe toata perioada evenimentului – 3 zile, mancare inlcusa, un swag si un tricou cu emblema evenimentului.

UPDATE: Am adaugat un criteriu de departajare in urma caruia deveniti eligibili pentru tragerea la sorti. Astfel, pentru a intra in posesia unui bilet, trebuie sa identificati care dintre sponsorii evenimentului lucreaza cu tehnologii web, iar noi vom extrage  castigatorii – Vineri, 10 Octombrie, cu ajutorul websiteului www.random.org.

 

Succes!!!

6 Comments

  1. Lucrez freelancer de 4 ani + vreo 5 ani la proiecte proprii înainte de asta. Dacă există posturi serioase vacante într-o firmă, aş vrea să particip.

  2. Pai, si ce fel de concurs e asta? Care e meritul celor care castiga fata de ceilalti ? E totusi un eveniment care se adreseaza unei categorii de oameni. Daca procedati asa sa selectati invitatii, mai simplu luati 10 oameni de pe strada si le dati biletele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!