PromotiiStiriTech

CONNECT GO, cartela preplatita de Internet de la COSMOTE cu extra-optiuni de navigare online nelimitata

stick USB Internet CONNECT GO COSMOTE MF637

Astazi, 12 martie, operatorul COSMOTE anunta lansarea cartelei preplatite pentru modemuri, tablete si laptopuri CONNECT GO ce ofera in premiera pentru piata de internet 3G extra-optiuni cu navigare online nelimitata (trafic de date nelimitat).

„Satisfacţia clientului este principalul obiectiv al COSMOTE România. De aceea, gândim oferte cu cel mai bun raport calitate-preț. Introducerea unei cartele preplătite de Internet, ce poate oferi inclusiv trafic online nelimitat, va elimina grija costurilor suplimentare, permițând mai multă libertate de comunicare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Noua cartela preplatita de internet este disponibila in doua variante: Cartela Connect GO la 8.68 euro (TVA inclus) si Cartela Connect GO insotita de modelul 3G MF195 la 149 RON (TVA inclus). Cele doua pachete includ 1GB trafic de date, disponibil timp de 30 de zile, la viteze de download de pana la 21,6 Mbps.

Mai mult, CONNECT GO ofera acces la extra-optiuni care pot include pana la trafic nelimitat preplatit, in perioada de valabilitate, cu viteze de download de pana la 21,6 Mbps. Astfel, CONNECT GO Flexible ofera internet pentru cei care nu au nevoie permanent de navigare online si platesc pe masura ce consuma, CONNECT GO 1 week este perfect pentru cei care utilizeaza internetul atunci cand calatoresc, in timp ce CONNECT GO Unlimited 2.5 si Unlimited 6 sunt perfecte pentru cei care sunt mereu online, oferind trafic de internet nelimitat. Mai jos gasiti toata gama de extra-optiuni:

cartela preplatita internet nelimitat Connect go cosmote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!