Stiri

Corsair anunta tastatura mecanica de gaming Vengeance K70

1a

Corsair, un proiectant de talie mondiala al perifericelor de gaming pentru PC, a anuntat astazi tastatura in totalitate mecanica si pentru gaming, denumita Vengeance K70. Noua  tastatura pentru jocuri Vengeance K70  este construita pe o structura din aluminiu si funtioneaza cu switch-uri mecanice Cherry MX Red, acestea fiind amplasate sub fiecare tasta. Switch-urile de mare performanta impreuna cu matricea tastaturii ce dispune de un anti-ghosting in proportie de 100%, un rollover-ul de 20-taste si o rata de raportare de 1000 Hz, asigura un input rapid si precis pentru jocuri.

1b

Tastaturile pentru jocuri Vengeance K70 sunt disponibile in doua scheme de culori: aluminiu argintiu cu iluminare albastra din spate a tastelor, si negru anodizat cu iluminare rosie. Iluminarea in ansamblu poate fi ajustata pe patru nivele de intensitate si fiecare tasta este iluminata individual, permitand luminii sa fie activata sau dezactivata pentru fiecare tasta in parte. Personalizarea iluminarii la nivel de taste individuale, le da posibilitatea utilizatorilor sa faca vizibile doar tastele de care au nevoie la un moment dat, si apoi sa salveze setarile direct in memoria integrata a tastaturii K70.

1c

In plus, Vengeance K70, vine si cu capace colorate alternativ pentru tastele WASD si tastele de la 1 la 6 pentru o personalizare suplimentara.

1d

Corsair Vengeance K70 va fi disponibila in Aprilie la un pret sugerat de 130 de dolari.

1e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!