Stiri

Corsair dezlantuie Vengeance Extreme, cele mai rapide kit-uri de memorie pentru PC

125a2

Corsair, un proiectant si un furnizor international de componente foarte performante pentru piata hardware a PC-urilor, a anuntat astazi, noile kit-uri de memorie 8GB dual-channel DDR3 Vengeance Extreme, tactate la 3000 MHz, cele mai rapide kituri de memorie din lume. Asamblate cu radiatoare pentru profil redus, „racing red”, noile kit-uri de memorie 2x4GB, sunt la setate la o frecventa de 3000 MHz, racite pe aer, cu setari de latenta 12-14-14-36, la 1.65V. Un cooler Kingpin Cooling de memorie este inclus pentru overclockeri, ce vor sa foloseasca LN2 (nitrogen lichid) sa atinga viteze de peste 3000 MHz.

Viteza extrema de 3000 MHz pentru kiturile Vengeance Extreme este rezultatul unui proces intern de screening manual din patru etape efectuat de inginerii Corsair. Acest proces este trecut de mai putin de unul din 50 de ICS-uri de memorie. Evaluarea performantei se face prin folosirea unor placi de baza selecte, ce au chipset-ul Intel Z77, incluzand aici ASUS P8Z77-I DELUXE si ASRock Z77 OC Formula. Ca sa-si atinga frecventa pentru care au fost create, modulele au nevoie de un procesor deblocat de generatia a treia de la Intel, ce au integrat un controller de memorie capabil sa ruleze la 3000 MHz.

Kit-urile de memorie Vengeance Extreme 3000 MHz 8GB costa 750 de dolari si vor fi disponibile exclusiv de la Corsair.com in Martie. Cantitatile pentru aceste module construite manual vor fi extrem de limitate.

Pentru mai multe informatii, vizitati specificatiile producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!