StiriTech

COSMOTE lanseaza un nou sistem online de reincarcare pentru cartelele prepaid

COSMOTE serviciu reincarcare cartele prepaid

Cosmote Romania a lansat astazi un nou serviciu online de reincarcare a cartelelor prepaid. Acest serviciu nu necesita inregistrare pentru a putea incarca o cartela prepay, ceea ce il face cel mai simplu si mai rapid sistem de pe piata la ora actuala, conform operatorului.

Incepand de astazi, 26 februarie utilizatorii pot incarca aceste cartele cu ajutorul unei aplicatii usor de utilizat, disponibilă 24/7, securizata pentru plati online. Astfel, doar prin completarea numarului de telefon si a sumei, utilizatorii sunt redirectionati catre protocolul de plata online securizat.

Suma de reincarcare poate varia de la 5 pana la 100 de euro pentru o tranzactie si va fi adaugata la creditul deja existent. Pentru fiecare reincarcare realizata pana pe 25 martie 2013, utilizatorul cartelei COSMOTE sau Frog reincarcate va primi si un bonus de 500 de minute in retea. Bonusul are o valabilitate de 30 de zile, incepand cu momentul alocarii si poate fi consumat doar in perioada de valabilitate a contului.

De asemenea, in functie de valoarea creditului si de metoda de reincarcare aleasa, utilizatorii vor primi urmatoarele bonusuri si valabilitate a creditului:

tarife cosmote serviciu reincarcare cartele prepaid

Aceste serviciu este disponibil pe site-ul Cosmote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!