StiriTech

COSMOTE Romania lanseaza comercial serviciile 4G in cateva localitati din tara

cosmote servicii 4g comerciale

Incepand de astazi, Cosmote Romania lanseaza serviciile 4G pentru clientii sai. Semnalul 4G este deocamdata limitat, clientii operatorului vor avea acces la reteaua 4G, doar in urmatoarele locatii: in Bucureşti (zona de nord), Otopeni, Ploiesti, Cluj, Iasi si in statiunile turistice Sinaia, Busteni, Predeal.

Reţeaua 4G furnizeaza o experienta de utilizare semnificativ imbunatatita, permitand viteze de descarcare de pana la 75 Mbps, respectiv de incarcare de pana la 37,5 Mbps.

Noua retea 4G a COSMOTE este disponibila pentru descarcarea si incarcarea datelor initial prin doua modemuri, Huawei E3276 şi ZTE MF823, fiecare la pretul de 99 lei (TVA inclus), respectiv prin intermediul tabletei Samsung Galaxy Note LTE 10.1, la 1369 lei (TVA inclus), achizitionate impreuna cu abonamentul Connect XXL pe 2 ani.

Clientii de date existenti, precum si cei noi care dispun de aceste dispozitive au acum la dispozitie extraopţiunea 4G Extension, care poate fi activata in magazinele din reteaua COSMOTE din aria de acoperire 4G, impreuna cu abonamentele Connect 3G S-XXL si cu abonamentul Connect T. Pentru planurile tarifare S, M şi L din portofoliul Connect 3G, extraoptiunea poate fi activata pentru o taxa lunara de 5 euro (TVA inclus), in timp ce pentru restul (Connect XL, Connect XXL si Connect T) este inclusa promotional pentru intreaga perioada contractuala, singura conditie fiind aceea de a avea un SIM dedicat si un terminal 4G compatibil. De asemenea, utilizatorii care doresc trafic de date aditional la viteze 4G, au la dispoziţie extraoptiunea 4G Extra, care se poate aplica la un abonament Connect 3G cu 4G Extension activat si care ofera 1GB cu viteze de pana la 75 Mbps, in schimbul unei taxe de 3,72 euro (TVA inclus).

“Păstrându-ne promisiunea de a adresa cele mai rafinate cerinţe ale consumatorilor, introducem astăzi experienţa COSMOTE 4G la viteze uimitoare. Dezvoltarea graduală a reţelei 4G şi a portofoliului de produse este continuă, în linie cu strategia noastră de extindere a reţelei broadband, care reprezintă de altfel principalul pilon al planurilor noastre de investiţii. COSMOTE va depune în perioada următoare toate eforturile necesare furnizării unor servicii de o calitate ireproşabilă şi a unei experienţe de utilizare la cel mai înalt nivel”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!