StiriTablete

COSMOTE Romania lanseaza prima tableta sub brand-ul propriu – COSMOTE My Tab

tableta COSMOTE My Tab

COSMOTE Romania anunta astazi lansarea primei tablete sub brand-ul propriu denumita COSMOTE My Tab, un produs accesibil oricarui buzunar, testat si optimizat pentru reteaua proprie. Anuntul vine la aproximativ o luna de zile de la debutul in Romania a primului smartphone cu chipset Intel – ZTE Grand X In. 

„Pentru a răspunde tuturor nevoilor de mobilitate şi comunicare ale clienţilor noştri, lansăm COSMOTE My Tab, prima noastră tabletă sub brand propriu, un produs ce oferă atât performanţă, cât şi accesibilitate. Vânzările de tablete sunt în creştere, majoritatea fiind achiziţionate cu un abonament de date, demonstrând că românii continuă să fie activi online şi, de asemenea, interesaţi de conţinut video. De aceea, noua tabletă are preinstalate două dintre cele mai descărcate aplicaţii – Dolce Mobile TV şi web’n’walk”,  a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Tableta este dotata cu conectivitate 3G HSPA, are un procesor Dual-Core de 1GHz si 512 MB memorie RAM, permitand apeluri de voce, SMS-uri si MMS-uri. COSMOTE My Tab are o memorie interna de 4 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de mare putere de 6000 mAh ce poate fi incarcata printr-un port micro USB.

Camera foto de 5MP cu autofocus, inregistrare 720p HD si flash LED inclus. COSMOTE My Tab are preinstalate aplicatiile Dolce Mobile TV si Web’n’walk, astfel incat emisiunile TV preferate si cele mai noi stiri sa fie mult mai usor de accesat si de vizionat, pe un ecran de 9, inci cu o rezolutie de 1024×768 pixeli.

Pachetul COSMOTE My Tab, ce conține si o husa, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/luna (TVA inclus) ofera 150 GB trafic de date inclus. Mai mult, clientii COSMOTE  care activează pentru prima data un abonament de Internet mobil pana pe 28 februarie 2013, pentru o perioada de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele doua luni de contract.

Cosmote My Tab poate fi achizitionata incepand de Vineri, 15 februarie. Noul dispozitiv este disponibil si fara abonament, la pretul de 999 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!