StiriTech

Romtelecom si Cosmote Romania au un nou CEO incepand de la 1 aprilie

cosmote romania romtelecom

Sunt stiute intentiile operatorului german Deutsche Telekom (T-Mobile) de a prelua grupul elen OTE si automat in aceasta tranzactie ar intra Cosmote Romania si o parte din Romtelecom, unde statul roman inca este actionar. Se pare ca operatorul german, a preluat controlul asupra acestui grup prin anuntul facut in urma cu cateva minute.

Astazi grupul OTE a anuntat oficial ca incepand cu data de 1 aprilie, 2013, functia de CEO al COSMOTE Romania si Romtelecom, va fi preluata de catre germanul Nikolai Beckers. Acesta il inlocuieste pe Stefanos Theocharopoulos, cel care a fost CEO-ul Cosmote Romania inca din 2008, preluand si funcţia de director general al Romtelecom trei ani mai tarziu (in 2011). Grecul va prelua functia din Atena de Group Chief Technology & Operations Officer, ocupandu-se de partea de telefonie fixa si mobila, din cadrul grupului OTE.

Contribuția lui Stefanos la creșterea rapidă a COSMOTE România și la transformarea Romtelecom într-o organizație modernă și profitabilă a fost esențială. La fel de important va fi noul său rol în procesul de transformare al OTE Group, având ca principale obiective maximizarea eficienței operațiunilor de rețea și optimizarea calității serviciilor oferite clienților,” a declarat dl Michael Tsamaz, Presedinte si CEO OTE Group si Presedinte al Consiliului de Administratie Romtelecom.

Dl. Tsamaz i-a urat d-lui Beckers mult succes in Romania adaugand “dupa un parcurs performant și îndelungat în cadrul Deutsche Telekom Group, Nikolai Beckers vine în România cu o experiență valoroasă acumulată pe piețe internaționale. Sunt încrezător că va contribui la traseul pozitiv și la progresul operațiunilor noastre din România, o piață importantă pentru Grup, păstrând același ritm.

foto credit: Curierul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!