StiriTelecom

Cosmote Travel & Surf aduce trafic de date in roaming clientilor sai

Cosmote Travel & Surf, aduce noi extraoptiuni cu beneficii pentru clientii care calatoresc peste hotare si sunt interesati de serviciile de roaming.

„Cauta locurile de distractie, nu cele cu Wi-Fi”, un motto care sugereaza faptul ca nu trebuie sa iti mai faci griji de destinatiile de calatorie dotate cu internet wireless, deoarece extraoptiunile Cosmote Travel & Surf aduc trafic de date in roaming, la tarife bune.

cosmote travel & surf

Cosmote Romania face parte din campania internationala „Travel & Surf” derulata de compania germana Deutsche Telekom. Aceasta promoveaza noile pachete Cosmote Travel & Surf cu trafic de date in roaming, permitand utilizatorilor utilizarea Internetului mobil in alte tari, la preturi fixe si fara costuri surpriza. Campania este implementata in Austria, Croatia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Olanda, Polonia, Romania si Slovacia.

Cosmote Travel & Surf sunt extraoptiuni disponibile pentru abonatii companiei, persoane fizice, cat si juridice, avand tarife speciale pentru traficul de date consumate in tarile membre UE, Spatiul Economic European (Lichtenstein, Islanda si Norvegia), dar si Elvetia. Clientii pot alege extraoptiunea Travel & Surf Daily S, ce ofera 10MB pentru un cost de 2.48 Euro (TVA inclus), Travel & Surf Daily M, cu 50 MB pentru 6,2 Euro (TVA inclus), ambele cu valabilitate de 24 ore, sau Travel & Surf Weekly, cu 300 MB pentru 24,8 Euro (TVA inclus), disponibila pentru o saptamana.

Mai multe detalii gasiti pe pagina operatorului, sectiunea Extraoptiuni abonamente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!