StiriTelecom

Cosmote vine cu propria oferta dublu la beneficii de sarbatori

dublu la beneficii

Dupa oferta lansata de cei de la Orange cu dublu la beneficii atat la cartela PrePay, cat si la abonament pe perioada sarbatorilor, iata ca si Cosmote isi anunta propria oferta de iarna. Astfel, clientii Cosmote cu abonament si cartela prepaid primesc beneficii duble de sarbatori.

„Beneficiile dublate permit clientilor nostri sa impartaseasca de două ori mai multe povesti, mai ales in perioada sarbatorilor, bucurandu-se astfel pe deplin de experienta telefoniei mobile, fara sa isi faca griji in privinta costurilor. Mai mult, prin intermediul ofertei convergente cu Romtelecom, dovedim inca o data ca avem intotdeauna in vedere furnizarea celui mai bun raport calitate – pret atunci cand proiectam produsele si serviciile noastre”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segment Rezidential România.

Clientii cu abonament ai COSMOTE Romania au acum disponibile beneficii duble, in plus fata de cele deja existente in portofoliul COSMOTE Free. Astfel, numarul de minute nationale si internationale zona 1 va fi dublat pentru clientii care aleg abonamentele COSMOTE Free S sau M pentru o perioada contractuala de 24 de luni. De asemenea, clientii care aleg abonamentul COSMOTE Free L sau Free XL vor primi dublul traficului recomandat. Alaturi de beneficiile duble, portofoliul de abonamente COSMOTE Free continua sa ofere internet nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitata – in retea si catre reteaua fixa Romtelecom si SMS-uri nelimitate in retea.

In plus, COSMOTE completeazt promotia la abonamente prin oferirea unei reduceri de 20% din valoarea abonamentului lunar de voce sau date COSMOTE, daca acesta este activat impreuna cu un serviciu Romtelecom (Variat, Extra sau Maxim) in reteaua magazinelor COSMOTE, pana pe 15 ianuarie 2014. Reducerea de 20% se aplica atat planurilor tarifare COSMOTE de voce sau date, cat si abonamentului de televiziune de la Romtelecom si este disponibila pentru o durata de 12 luni pentru contractele semnate pe 24 luni.

Dubleaza magia COSMOTE prepaid

In acelasi timp, pentru clientii prepaid, COSMOTE ofera apeluri si SMS-uri nelimitate in retea si de asemenea beneficii duble pentru extraoptiunile Start Unlimited (5 euro credit), Super Unlimited (6 euro credit) si Premium (9 euro credit). Bonusul de Sarbatori este disponibil pentru clientii care activeaza sau reactiveaza extraoptiunile mentionate mai sus. Astfel, de exemplu, ca urmare a beneficiilor suplimentare incluse in extraoptiunea Super Unlimited, noua oferta prepaid va consta in apeluri nelimitate in reteaua COSMOTE, SMS-uri nelimitate nationale, inclusiv in reteaua COSMOTE, 6.000 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 350 de minute nationale / internationale catre retele fixe si mobile din Uniunea Europeana si 200 MB trafic de date. Bonusul (care nu va fi recurent) trebuie solicitat de client in fiecare luna printr-un SMS trimis la 9627, fara costuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!