SmartphonesStiri

Cosmote Xplore, primul smartphone cu procesor Quad Core din Romania sub brand propriu

Cosmote Xplore

Cosmote a anuntat astazi o premiera pentru piata romaneasca: primul smartphone cu procesor quad-core sub brand propriu. Chiar daca, mai sunt si alte telefoane sub brand propriu pe piata locala, Cosmote Xplore este primul telefon echipat cu un procesor quad-core.

Cosmote Xplore dispune de un procesor quad-core de 1,2 GHz, un touchscreen LCD de 4 inci cu o rezolutie 800×480 pixeli si functioneaza cu sistemul de operare Android, 4.1.2 (Jelly Bean). Xplore este un telefon simplu si accesibil, perfect pentru cei care cauta cel mai bun raport calitate-pret atunci cand aleg un smartphone, are o camera foto de 5MP cu autofocus si blit LED, ce permite realizarea de fotografii de inalta calitate.

Telefonul are sub carcasa o baterie Li-Ion de 1800mAh, 1GB RAM, compatibilitate HD Voice, 4GB spatiu intern si un slot microSD, Bluetooth 4.0, Radio FM si GPS pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare si vine cu o serie de aplicatii utile pre-instalate, precum web’n’walk, Dolce Mobile TV, RadarMe, Mireo Navigation si Taramul Basmelor powered by COSMOTE.

Cosmote Xplore este disponibil in toate magazinele Cosmote si Germanos, la prețul de 129 lei cu abonamentul Cosmote Free M, incheiat pe o durata de 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!