StiriTechTelecom

Creste viteza abonamentului Fiberlink 500 si 300, anunta RCS&RDS

Creste viteza abonamentului Fiberlink

Compania RCS & RDS a anuntat astazi cresterea vitezei de internet la punct fix (prin fibra optica) pentru toti abonatii actuali si viitori care contracteaza unul din abonamentele Fiberlink 500 si Fiberlink 300.

Creste viteza abonamentului Fiberlink 500 si 300

Astfel, in perioada 15 octombrie si pana pe 15 ianuarie 2019, oricine contracteaza unul din cele doua abonamente Fiberlink 500 si 300 vor beneficia gratuit de viteza de net egala cu cea a abonamentelor Fiberlink 1000 si Fiberlink 500. Mai exact, viteza aproape ca se dubleaza: abonamentul Fiberlink 300 va beneficia de aceeasi viteza pe care o ofera in prezent abonamenul Fiberlink 500, in timp ce abonamentlul Fiberlink 500 va beneficia de viteza de net oferita in prezent numai cu abonamentul Fiberlink 1000.

  • Fiberlink 300 primeste viteza similara cu cea oferita de Fiberlink 500
  • Fiberlink 500 primeste viteza similara cu cea oferita de Fiberlink 1000

Ca sa va faceti o idee care e viteza actuala versus ce viteza vor oferi abonamentele incepand de Luni, 15 octombrie, aveti mai jos o captura de ecran de pe site-ul companiei RCS&RDS, care ne arata viteza pe Fiberlink inainte de cresterea ei.

Screenshot 271
viteza de net oferita de abonamentele Fiberlink inainte de cresterea ce va avea loc incepand cu 15 octombrie, 2018

Abonamentul FiberLink 300 costa 28 de lei/luna. Pentru abonamentul FiberLink 500 clientul plateste pretul de 34 de lei/luna, iar pentru abonamentul FiberLink 1000 vor plati 39 lei/luna. Toate preturile au TVA inclus. Practic se plateste acelasi tarif ca pana acum, insa viteza de care clientul beneficiaza prin fibra optica este mult mai mare.

”Ca lideri ai pietei de internet fix, in Romania, suntem conectati nelimitat cu clientii nostri si onoram promisiunea de a le oferi cele mai bune servicii la cele mai competitive preturi. Prin aceasta noua facilitate, timp de 3 luni, clientii DigiNet FiberLink 300 si DigiNet FiberLink 500 vor avea acces gratuit la o conexiune cu o viteza superioara de transfer de date”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte al Grupului Digi | RCS & RDS.

Pentru informații suplimentare despre noua oferta de servicii RCS & RDS, puteti accesa pagina companiei aici.

4 Comments

  1. Și eu sunt cliente RDS de cel puțin 15 ani și am fibra optica recent, sunt super mulțumită și orice problema am avut au rezolvat rapid

  2. Și eu sunt client RDS și sunt multumita de calitatea serviciilor oferite
    Într-adevăr o veste buna mai ales când vine vorba de internet și de viteza lui

  3. Ma bucur ca a crescut viteza abonamentului Fibrelink. Sunt clienta fidela RCD & RDS de multa vreme si pot sa spun ca ma declar multumita de serviciile lor si nu as apela la alcineva. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!