PC DesktopSOFTWAREStiri

Cum opresc reclamele pe Windows 10?

Cum opresc reclamele pe Windows 10

Microsoft isi dorea de mai bine de un an de zile sa introduca acest tip de reclama pe dispozitivele care ruleaza Windows, insa, abia acum are un motiv intemeiat sa o faca fara ca utilizatorii sa vocifereze prea mult.

Daca ne-am tot mirat de ce ofera Microsoft upgrade gratuit la Windows 10 intregii planete, cand comercializarea sistemului de operare era si inca este una din sursele sale principale de profit, ei bine, acum aflam de ce.

Compania americana a inceput sa distribuie reclame pe lockscreen-ul tuturor gadgeturilor care ruleaza Windows 10, mai mult sau mai putin fara acordul utilizatorului, si nu orice reclama. Microsoft promoveaza jocul lansat de Square Enix in luna ianuarie 2016 – Rise of the Tomb Raider (PC si Xbox One si 360), dar e posibil sa apara si alte reclame care sa promoveze produsele si serviciile companiei.

Dar nu va panicati! Exista o metoda simpla de dezactivare a acestor reclame.

Cum opresc reclamele pe Windows 10?

Screenshot (332)

Foarte simplu! Mergeti in Settings – Personalization – Lock Screen; aici opriti setarea “Get fun facts, tips, tricks, and more on your lock screen” si ati scapat de aceste reclame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!