StiriTech

Curse cu drone transmise din toamna de unul din cele mai mari posturi TV sportive din lume

curse cu drone

Daca pana in urma cu aproximativ 2-3 ani de zile, dronele erau mai mult un moft pentru cei cu buzunare largi, iata ca, incet, incet, aceste gadgeturi prind tot mai mult la public si in business, iar acest lucru este semnalat si de interesul canalului american ESPN, poate una din cele mai mari televiziuni de sport din lume.

ESPN a anuntat saptamana aceasta ca, incepand din toamna, in parteneriat cu Asociatia Internationala de Curse cu Drone (IDRA), va transmite in direct pe posturile sale astfel de curse.

Primele imagini transmise de la o cursa cu drone, va avea loc in luna august, atunci cand are loc prima cursa oficiala din campionatul national american, la New York.

Reprezentanti din conducerea ESPN, au declarat ca: „interesul pentru acest tip de competii este tot mai crescut, si nu ar fi o surpriza ca in viitorul apropiat sa se ajunga la o audienta similara cu cele din Formula 1 sau Nascar.”

https://www.youtube.com/watch?v=4flD2dClWbs

Daca aceste curse cu drone vor avea un impact atat de mare asupra publicului amator de curse si adrenalina, ramane de vazut, insa, nu putem ignora faptul ca tot mai multe tari adopta acest tip de tehnologie. Recent, in Dubai, a fost organizat primul Grand Prix cu drone, iar, in 2017, aceeasi metropola va fi gazda olimpiadei cu drone si roboti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!