StiriTableteVideos

Noua tableta Nexus 7 despachetata inainte de lansare (video)

noua tableta Nexus 7

In asteptarea evenimentului Google ce va avea loc peste aproximativ 16 ore (ora 19:00, iulie 24), in ultimele 10 zile am fost martorii a unor scurgeri de informatii, poze si chiar si a unui hands-on video cu noua tableta Nexus 7.

Si daca tot mai sunt mai putin de 24 de ore pana la oficializarea noii tablete, de ce nu am putea vedea si cum va arata ambalajul (cutia) in care va fi impachetata ea.

Un utilizator al retelei de socializare Reddit a impartasit pe aceasta retea, cateva fotografii care ne arata cutia in care va fi livrata noua tableta Nexus 7, inclusiv spatele tabletei care arata exact la fel cu ceea ce am vazut in precedentele articole.

cutie-nexus-7-2

Pe langa tableta Nexus 7, actualul sef desemnat sa conduca echipele de developeri ale proiectelor Android si Chrome OS, Sundar Pinchai va anunta ultima actualizare Android 4.3 Jellybean, inainte de a trece la Android 5.0 Key Lime Pie.

Update: Utilizatorul care a postat aceste imagini a revenit cu un videoclip, in care despacheteaza noua tableta. Observam ca difuzorul a fost mutat in partea de sus, are un design usor mai elegant,o noua textura data carcasei, camera foto de pe spate de 5 megapixeli arata destul de bine, iar logo-ul este imprimat pe verticala.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=PO2ZsvwRMuY

Inca nu avem confirmarea, dar e posibil ca evenimentul sa fie transmis live video pe YouTube. Vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!