EvenimenteGamingStiriVideos

Keanu Reeves personaj in Cyberpunk 2077 (am aflat si data lansarii jocului!)

cyberpunk 2077

In weekend, compania CD Projekt Red, cea care a produs The Witcher si produce jocul Cyberpunk 2077, l-a adus pe Keanu Reeves pe scena evenimentului E3 2019, pentru a anunta ca actorul va interpretat un personaj secret in acest open-world adventure game a carui actiune va avea loc intr-o metropola fictionala denumita Night City.

Din trailer, se poate observa ca actorul Keanu Reeves va juca un personaj care seamna destul de mult cu Bucky „The Winter Soldier” Barnes (interpretat de Sebastian Stan in Marvel’s Avengers). Personajul lui Reeves va beneficia de un brat metalic (implant cibernetic) si pare a fi un fel de vanator de recompense in story-ul jocului.

Totodata, compania CD Projekt Red a dezvaluit si data lansarii jocului. Astfel, Cyberpunk 2077 debuteaza pe 16 aprilie 2020.

Cyberpunk 2077 este, intr-o mai mica sau mai mare masura, o adaptare a jocurilor clasice Cyberpunk si Cyberpunk 2020 lansate in anii 1988 si 1990, a carui actiune se desfasoara intr-un viitor distopian controlat de corporatii si gasti de cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!