EvenimenteGamingStiri

Microsoft a anuntat cand va lansa Proiectul xCloud (gaming de pe mobil, TV, PC,consola)

Proiectul xCloud
foto credit: Xbox.com

Proiectul xCloud ne este familiar de ceva timp, insa abia in cadrul evenimentului Xbox de la E3 2019, Microsoft ne-a dezvaluit cand noul serviciu de gaming in cloud va fi disponibil gamerilor.

Astfel, incepand cu luna octombrie a acestui an proiectul xCloud va fi disponibil gamerilor. Acesta ne va permite sa ne jucam jocuri in cloud de oriunde ne aflam (atat timp cat avem o conexiune la net) si de pe mai multe dispozitive.

La fel ca serviciul Stadia al celor de la Google, proiectul xCloud ne va permite sa ne logam si sa ne jucam de pe smartphone-uri (controllere Xbox pentru smartphone), tablete, televizoare si computere.

In plus, vom putea face streaming la jocurile salvate inclusiv din propria noastra consola Xbox de acasa, in loc de streaming din serverele Microsoft. Cam acelasi lucru pe care il ofera in acest moment Sony utilizatorilor de PlayStation prin functia Remote Play diferenta fiind ca Microsoft are o experienta mult mai vasta in cloud servers, astfel ca ne asteptam ca performanta serverelor sa fie mult mai buna.

Microsoft a mai anuntat ca proiectul xCloud va include toate titlurile de jocuri lansate pe consolele Xbox One (peste 3.500 de jocuri).

Din pacate, nu avem niciun fel de informatie legat de pretul unui abonament lunar sau alte detalii tehnice despre proiectul xCloud. Ramane sa mai asteptam pana la anuntul oficial pe care il va face Microsoft in luna octombrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!