StiriTech

Cyclotest Lady primul termometru digital pentru controlul fertilitatii

termometru-digital-cyclotest-lady

Germanii de la UEBE care au patentat primul termometru cu mercur din lume, au lansat un produs nou (unic) pe piata romaneasca, primul termometru bazal digital pentru controlul fertilitatii – Cyclotest Lady.

Acest termometru, se adreseaza cuplurilor care vor sa isi planifice o sarcina cu rezultate foarte rapide sau care doresc sa practice contraceptia naturala. Cyclotest Lady nu este un termometru obisnuit. Are un afisaj digital cu doua zecimale si vine intr-o carcasa protectoare impreuna cu grafice speciale si un creion pentru inregistrarea valorilor temperaturii in decursul ciclului menstrual. Termometrul are varful de masurare flexibil, masoara cu precizie ridicata si anunța atunci cand bateria este aproape consumata acest lucru fiind crucial pentru ca masuratorile sa fie luate corect. Cyclotest Lady memoreaza ultima temperatura inregistrata ceea ce permite ca rezultatul sa fie notat la momentul dorit.

Astfel femeile care doresc sa planifice o sarcina si cauta ajutor, care au renuntat la contraceptivele hormonale, care au ciclul neregulat, care alapteaza sau se afla inainte de menopauza isi pot determina perioada fertila cu ajutorul Cyclotest Lady. Metoda de verificare pe care o aplica se numeste metoda simpto-termala si este, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii cea mai moderna metoda de planificare familiala naturala. Studiile spun ca metoda simpto-termala ofera o siguranta de 99%.

termometru-cyclotest-lady

Desi in Romania domeniul planificarii familiale naturale este in curs de dezvoltare, viziunea companiei este de a deveni lider in furnizarea de produse in acest segment de piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!