SmartphonesStiri

Data lansarii iPhone 6 dezvaluita de angajatii Deutsche Telekom?

data lansarii iphone 6

Data lansarii iPhone 6 confirmata de operatorul german de telecomunicatii?

Fanii Apple asteapta noul iPhone 6. Informatiile adunate pana astazi au fost in stadiu de zvon, dar data lansarii iPhone 6 ar putea fi confirmata de operatorul german de telecomunicatii Deutsche Telekom.

Deutche Telekom, principalul operator de telecomunicatii din Germania incearca sa-si atraga clientii care sunt aproape de finalul contractului, prin dezvaluirea datei de lansare a noului smartphone, iPhone 6.

Astfel, echipa Deutsche Telekom Call Center isi contacteaza clientii spunandu-le data lansarii iPhone 6 care va fi pe 19 Septembrie, cu scopul de a accepta o prelungire de contract. O publicatie germana, ApfelPage sustine ca la acea data, Apple va lansa iPhone 6.

Informatia e destul de plauzibila, luand in calcul lansarea iPhone 5S / iPhone 5C de pe 20 Septembrie 2013, sau iPhone 5 de pe 21 Septembrie 2012, ba chiar si iPhone 4s n-a fost departe, fiind lansat pe 14 Octombrie 2011.

Mai mult decat atat, Germania este una dintre tarile principale care primesc smartphone-urile iOS inca de la lansare, ceea ce inseamna ca Deutsche Telekom va pune la dispozitie iPhone 6, imediat ce Apple il va lansa.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!