StiriTech

De ce nu a functionat Twitter aseara timp de aproximativ o ora?

Aseara in jurul orei 19:30 (ora Romanie) pagina de Twitter pur si simplu nu mai incarca, ca oricare alt simplu utilizator ma gandeam oare e de la mine? Sa am ceva probleme de conexiune din cauza routerului sau eu stiu, local din cauza ISP-ului.

Se pare ca problemele au fost la cei de la Twitter si mai exat la ei in servere.Probleme au fost destul de serioase tinand cont ca au resuti sa tina jos  timp de o ora reteaua de socializare.

Vice-presedintele Twitter pe partea tehnica a companiei, Mazen Rawashdeh a scris un articol aseara in care explica ce sa intamplat defapt si ca motivul pentru care Twitter a fost la pamant timp de o ora nu a fost subiectul unui atac cibernetic (hacking), ci altceva.

„In jurul orei 19:00 am descoperit ca Twitter era inaccesibil tuturor utilizatorilor atat pe partea de web cat si pe clientilor pe mobil, practic Twitter nu reuasea sa mai arata noi tweeturi,” a precizat acesta.

„Am inceput imedia o investigatie ca sa descoperim adevarata sursa a problemei si am aflat ca era defapt un bug de tip cascada, intr-una din componentele infrastructurii noastre. Problema nu a survenit din cauza unui atac cibernetic, a noilor noastre birouri, Euro 2012 sau a pozelor de la avatar in format GIF, precum unii au incercat sa speculeze,” a mai adaugat Mazen.

Bug-ul descoperit de tip cascada asa cum l-a denumite VP in cadrul Twitter a avut un impact puternic la nivel global asupra utilizatorilor incat a reusit sa creeze aceste mici neplaceri timp de o ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!