Deezer va fi compatibil cu Chromecast, din 25 Iunie

0

deezer va fi compatibil cu chromecast

Serviciul Deezer va fi compatibil cu Chromecast, din 25 Iunie

Serviciul global de streaming de muzica, Deezer va fi compatibil cu Chromecast, ceea ce inseamna unirea intre muzica, telefonul mobil si TV, un intreg ce ofera o experienta speciala de divertisment.

Prin folosirea aplicatiei oficiale Deezer, abonatii Premium + vor putea accesa toate functiile aferente pe TV folosind Google Chromecast. Aceasta integrare ofera o noua functie ce permite utilizatorilor sa interactioneze cu aplicatia pe un singur TV in acelasi timp, combinand piesele lor preferate cu recomandarile oferite de editorii Deezer.

Daniel Marhely, fondator Deezer, a declarat: “Vrem ca utilizatorii sa poata descoperi muzica noua fara limite. Aplicatia Deezer este deja disponibila pe mai multe dispozitive decat oricare alt serviciu similar si credem ca integrarea cu Google Chromecast poate darama si mai mult barierele muzicale.”

Smartphone-urile pot deveni telecomenzi, cu ajutorul aplicatiei optimizate, Deezer Chromecast, ceea ce permite navigarea mult mai usoara prin catalogul serviciului Deezer, catalog ce contine peste 30 de milioane de melodii, sau pot descoperi cele mai noi aparitii prin functiile Flow si Exploreaza.

Deezer va fi compatibil cu Chromecast incepand cu 25 iunie, exclusiv pentru abonatii Deezer Premium +.

Articolul precedentToshiba Encore 2 noile tablete cu Windows ale producatorului nipon
Articolul următorHTC One M8 Review

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.