StiriTech

Defect din fabrica la Nexus 6P, raportat de o serie de posesori

Defect din fabrica la Nexus 6P

Intr-un articol recent am discutat despre faptul ca Google Nexus 5X fotografiaza invers datorita senzorului amplasat intr-un mod diferit, iar acum numerosi utilizatori raporteaza un defect din fabrica la Nexus 6P, al 2-lea terminal cu Android 6.0 Marshmallow anuntat de Huawei in parteneriat cu Google.

Acest defect din fabrica la Nexus 6P face referire la stratul de sticla de pe spate, ce confera o estetica interesanta, dar care acopera si camera foto. Ei bine, numerosi utilizatori declara ca acest strat de sticla se crapa in totalitate, fara presiune aplicata. Publicul sustine ca aceasta problema se datoreaza schimbarii bruste de temperatura, mai ales ca terminalul este din metal, un material conductor termic.

Mai mult, alti utilizatori sustin ca pana si ecranul smartphone-ului Nexus 6P are parte de fisuri, un defect din fabrica destul de grav. Comparativ cu problema de pe Nexus 5X, problema ce are rezolvare prin intermediul unor schimbari software, Nexus 6P risca mari probleme in viitoare vanzari. Dat fiind faptul ca nu sunt foarte multe cazuri, e posibil ca acestea sa fie doar cazuri izolate, nicidecum vreun esec general.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!