Defect din fabrica la Nexus 6P, raportat de o serie de posesori

0

Defect din fabrica la Nexus 6P

Intr-un articol recent am discutat despre faptul ca Google Nexus 5X fotografiaza invers datorita senzorului amplasat intr-un mod diferit, iar acum numerosi utilizatori raporteaza un defect din fabrica la Nexus 6P, al 2-lea terminal cu Android 6.0 Marshmallow anuntat de Huawei in parteneriat cu Google.

Acest defect din fabrica la Nexus 6P face referire la stratul de sticla de pe spate, ce confera o estetica interesanta, dar care acopera si camera foto. Ei bine, numerosi utilizatori declara ca acest strat de sticla se crapa in totalitate, fara presiune aplicata. Publicul sustine ca aceasta problema se datoreaza schimbarii bruste de temperatura, mai ales ca terminalul este din metal, un material conductor termic.

Mai mult, alti utilizatori sustin ca pana si ecranul smartphone-ului Nexus 6P are parte de fisuri, un defect din fabrica destul de grav. Comparativ cu problema de pe Nexus 5X, problema ce are rezolvare prin intermediul unor schimbari software, Nexus 6P risca mari probleme in viitoare vanzari. Dat fiind faptul ca nu sunt foarte multe cazuri, e posibil ca acestea sa fie doar cazuri izolate, nicidecum vreun esec general.

 

sursa

Articolul precedentCamera telefonului Nexus 5X fotografiaza uneori cu susul in jos
Articolul următorQualcomm anunta Snapdragon 820, noul SoC cu CPU quad-core si GPU Adreno 530

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.