SmartphonesStiri

Asus anunta noi variante ale lui Zenfone 2: Deluxe si Laser

Deluxe si Laser

Asus Zenfone 2 este cel mai popular model produs de catre compania taiwaneza. Profitand de acest succes, Asus a lansat si va lansa in continuare, mai multe variante ale lui Zenfone 2.

Producatorul din Taiwan a anuntat doua noi modele destinate pietei din India, Zenfone 2 Deluxe si Laser.

Dupa lansarea primului membru al familiei Zenfone 2 cu variante de 2GB, respectiv 4GB de memorie RAM, a urmat modelul entry-level Zenfone 2E si ulterior alte doua variante, una dintre acestea avand un ecran de 6 inchi, iar cea de a doua, Zenfone Selfie, avand o camera frontala de 13MP.

Diferenta intre noile modele Deluxe si Laser, se refera la faptul ca, varianta Deluxe va avea un capac posterior cu un model 3D fata de varianta originala Zenfone 2, iar modelul Zenfone 2 Laser va veni cu un ecran de 5 inchi, cu o rezolutie de 1280×720 de pixeli, protejat prin Corning Gorilla Glass 4, o memorie RAM de 2GB, un procesor Quad-Core Snapdragon 410, o camera principala de 13MP si una secundara de 5MP. Lista specificatiilor mai include si o baterie cu o capacitate de 2600mAh.

Pana in prezent nu stim exact daca Asus va oferi aceste modele la nivel international, insa, pe langa India, modelul Zenfone 2 Laser se pare ca isi va face aparitia si in Japonia, la inceputul lunii august.

V-ar interesa unul dintre noile modele Asus ZenFone 2 Deluxe si Laser, sau ati achizionat deja o varianta Zenfone 2?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!