StiriTechTelecom

Abonatii Digi Mobil 5G primesc lunar 30GB in plus trafic de date

Digi Mobil 5G

Compania RCS&RDS a anuntat, astazi, 26 august, ca abonatii sai Digi Mobil 5G beneficiaza de noi facilitati la utilizarea datelor, si anume: toti cei care se aboneaza la Digi Mobil 5G sau au deja un astfel de abonament primesc 80GB de trafic de date lunar (de la 50GB cat era limita pana acum).

De asemenea se modifica lunar si viteza de download pana la 256 kbps in loc de 128 kbps cat era pana acum, iar viteza de upload se dubleaza si ea de la 64 kbps la 128 kbps, indiferent de pachetul de trafic si tehnologia in care a fost realizat, anunt operatorul telecom.

digi mobil 5g harta statii

Clienii Digi Mobil care necesita mai multe date mobile vor putea beneficia de 30 GB, insa ATENTIE!!! pana la 10GB sunt valabili in reteaua 3G si restul in 4G si/sau 5G, activand extra-optiunea de 2 EUR (fara TVA), 

Acoperirea retelei Digi Mobil 5G Smart cu primele statii 5G s-a extins din iulie si august in orase precum Constanta, Oradea, Iasi, Cluj-Napoca, plus plaja Mamaia, anunta RCS & RDS.

Compania spune ca reteaua sa acopera in prezent 99.5% din populatia Romaniei cu semnal 3G, 75% cu semnal 4G. Despre 5G nu se poate discuta decat la nivel de cateva statii amplasate in orasele mentionate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!