EvenimenteStiriTech

Directorii Samsung China in genunchi in fata reprezentantilor retailului din aceasta tara?

Directorii Samsung China

In weekendul abia incheiat a aparut pe internet o fotografie care sugereaza ca directorii companiei Samsung din China, ar fi ingenunchiat in fata reprezentantilor retailului chinezesc, in incercarea de a-si cere scuze pentru fiascoul pe care telefonul Samsung Galaxy Note 7 l-a produs.

Gestul ar fi avut loc in cadrul unui eveniment regional, ce a avut loc in provincia Shijiazhuang din China. Deocamdata nu este clar daca directorii sucursalei Samsung din China au ingenunchiat fiind obligati sa faca acest lucru (se observa in fotografia de sus cum unul dintre acesti presupusii directori tine ambele brate pe spatele altor doi colegi, ca si cand i-ar indemna sa ingenuncheze) sau daca au facut-o din respect pentru tara vecina. Se pare ca acest gest de ingenunchiere ar fi un semn de respect in traditia din Coreea, in timp ce in alte tari este vazut ca un gest de supunere (i.e. China). Fotografia a circulat pe retelele de socializare din China, unde milioane de utilizatori ar fi comentat pe acest subiect, spunand ca este o ofensa si o lipsa de respect fata de poporul chinez.

raport-financiar-samsung-132016

Rechemarea tuturor unitatilor de Galaxy Note 7 din piata si incetarea definitiva a productiei acestui gadget, a adus conform raportului financiar dat publicitatii de Samsung pentru trimestrul al treilea, o gaura in profitul incasat de companie pe zona mobile de 96% comparativ cu totalul incasat in anii anteriori. Astfel, trimestrul acesta compania a inregistrat cel mai mic profit din ultimii 8 ani de zile.

Un comentariu

  1. foarte ciudat, Samsung avea multe vânzări, cred că problema cu Note 7 le-a scăzut profitul și vânzările

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!