StiriTech

Disney lanseaza dronele X-Wing, Millennium Falcon si jucaria BB-8 din Star Wars

dronele X-Wing, Millennium Falcon si jucaria BB-8 din Star Wars

In asteptarea premiere Star Wars: Force Awakens, Disney realizeaza parteneriate cu diverite firme, in vederea lansarii pe piata a unor drone sau jucarii cu design-ul diferitelor elemente din viitorul film. Dronele X-Wing, Millennium Falcon si jucaria BB-8 din Star Wars, au fost saptamana aceasta anuntate oficial.

In parteneriat cu Air Hogs, compania americana a lansat doua drone sub forma aparatelor de zbor din film, X-Wing si Millennium Falcon. Inca nu au fost anuntate date referitoare la pretul celor doua drone.

BB-8-sphero

Dintr-un alt parteneriat, de aceasta data cu Sphero, a rezultat jucaria BB-8, capabila sa se conecteze la dispozitive cu sistem de operare Android sau iOS. Odata conectata, se poate selecta, prin intermediul aplicatiei care permite controlarea jucariei, unul din cele trei moduri de functionare: Driving, Holographic Messaging sau Patrol. Cel de al doilea mod transforma videoclipurile in mesage holografice, asemanatoare celor din filmul Star Wars, in timp ce al treilea mod de functionare ofera utilizatorului o harta a miscarilor jucariei, in timp real.

Jucaria va fi intr-o continua dezvoltare, conform Sphero, si prezinta de aceasta data conectivitate Bluetooth LE si posibilitatea incarcarii direct prin USB, fara a fi necesara conectarea la priza.

BB-8 va fi disponibila contra sumei de 150$ si este de asteptat ca cererea sa depaseasca oferta in cazul acestei mici jucarii Disney.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!