StiriTech

DOMO si Maguay lanseaza configuratorul de sisteme laptop si desktop

configurator

DOMO, unul din cei mai importanti retaileri de la noi și Maguay, cel mai important producator autohton de PC-uri și echipamente IT de înaltă performanță, au lansat configuratorul online pentru laptop-urile, desktop-urile și stațiile de lucru proprii. Aceasta unealta pentru alegerea configuratiei dorite poate fi accesata direct de pe site-ul DOMO.

„Cererile clienților noștri din ultimul an ne-au făcut să înțelegem că nu întotdeauna un device preconfigurat este cea mai bună opțiune pentru ei.  Venim în întâmpinarea acestora prin implementarea configuratorului Maguay care le va oferi exact produsul de care au nevoie, cu cel mai mic efort. Dorim să fim aproape de clienți încă din fazele premergătoare achiziției, cu informațiile aferente pentru ca aceștia să poată lua cele mai bune decizii. Suntem ferm convinşi că segmentul de clienţi care doresc  tehnologie personalizată  va aprecia această dezvoltare” a declarat Dan Alecu, Director Comercial DOMO.ro.

„Ca urmare a relației de succes dintre noi și DOMO, după 3 ani de parteneriat, lansăm configuratorul de sisteme Maguay, direct pe site-ul DOMO. Acesta a fost creat în ideea de a acoperi un segment de piață neatins și anume, cel al clienților cu personalitate, care înțeleg să își aleagă singuri configurația unui sistem (fie laptop, fie desktop) astfel încât să beneficieze de ceea ce iși doresc fară sa fie nevoiți să platească pentru opțiuni pe care nu le folosesc. Configuratorul permite construirea oricărui sistem Maguay, fie el laptop, desktop de gaming sau stație de lucru de înaltă performanță după necesitățile și dorința beneficiarului.” a declarat Andreea Kulcsar, Retail Manager Maguay.

La categoria laptop-uri de gaming, posibilitatea construirii propriului computer după bunul plac, buget și necesități este dusă la un alt nivel. Cele mai puternice procesoare Intel® Core™ i7 din generația a IV-a, Haswell precum și puternicele procesoare grafice bazate pe nucleu Kepler, cu până la 4 GB de memorie GDDR5 asigură o experiență de gaming greu de atins de produsele concurente – chiar și de către mărcile de top, la nivel internațional. Performanță extremă și dotări de excepție, în cele mai puternice laptop-uri de gaming din România.

Modelele din seria P pot fi configurate la nivel de procesor, memorie RAM (până la 32 GB), placă video (chiar și în configurație duală, 2 x GeForce GTX 780M, fiecare cu câte 4GB de memorie), hard disk și/sau SSD și altele. Iar un important aspect este posibilitatea achiziționării lui cu sistemul de operare dorit sau fără, lăsând cumpărătorului această decizie. Prețurile laptop-urilor de gaming sunt imbatabile, fiind cu o clasă de performanță superioară față de produsele concurente din aceeași gamă de preț.

„De ce Maguay? Pentru că de peste 20 ani producem sisteme de înaltă performanță. Am spus mereu asta și nu a fost doar marketing. Presa de specialitate ne-a premiat, ani la rând, iar alegerea cititorilor a fost – și nu doar o singură dată – sistemul Maguay din testul comparativ. Am fost cunoscuți doar de către specialiști și pasionați, dar acest lucru a început să se schimbe. Iar parteneriatul cu DOMO este un pas înainte, către cumpărătorii care vor tehnologie, calitate și performanță la un preț corect, dincolo de o simplă etichetă.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager Maguay.

Modelele din seria H au aceleași posibilități, mai puțin cea a plăcii video dedicate, care nu poate fi schimbată.

Ultrabook-urile din seria U permit, de asemenea, selectarea cantității de memorie RAM, unitățile de stocare (hard disk și/sau SSD), suport pentru Intel Wireless Display și touch screen, în cazul modelului U1402i.

Pe partea de sisteme desktop și stații de lucru, posibilitățile sunt și mai mari.

Un alt avantaj major al sistemelor de calcul Maguay este certificarea conformității lor cu standardele UE, dar și validarea funcționării lor hardware și software de către principalii generatori de tehnologie: listarea Windows WHQL garantând o funcționare fără cusur cu cele mai noi sisteme de operare Windows.

Configuratorul este disponibil dupa cum spuneam mai sus pe siteul DOMO și este optimizat inclusiv pentru touch screen. Primii 50 de clienți DOMO care-și vor configura un computer Maguay vor primi un cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!