EvenimenteStiri

Dreamhack Bucuresti 2013 (14 – 15 septembrie), sustinut de Maguay

Cea de a doua editie a DreamHack Bucuresti 2013 organizata de Computer Games, are loc in perioada 14-15 septembrie, la sala Polivalenta din capitala. Aceasta gala va reuni cele mai bune echipe si cei mai buni jucatori de Counter-Strike, League of Legends si StarCraft II, din lume.

DreamHack Bucuresti se bucura de sustinerea companiei Maguay, cel mai important producator autohton de tehnica de calcul.

„Participarea Maguay la DreamHack, în calitate de partener oficial și producător al sistemelor de gaming folosite de organizatori, reia o temă mai veche – sistemele de gaming Maguay. Câștigătoare a nenumărate premii în presa de specialitate, sistemele GamePower au fost inclusiv alegerea cititorilor revistei CHIP, în topul anual întocmit de aceasta. Toată expertiza acumulată în cei peste 20 ani de activitate în domeniul serverelor și stațiilor grafice de înaltă performanță se regăsește acum în produsele de tip laptop și desktop pe care compania românească Maguay le dezvoltă pentru gaming.” a declarat Corvin Gabriel Pughin, director comercial Maguay.

Maguay MyWay P1301x

In cadrul evenimentului, Maguay va prezenta, alaturi de linia de gaming actuala – care include cele mai puternice laptopuri de gaming din lume – un sistem de gaming prototip, din clasa All-in-One.

Mai mult, producatorul roman are si o surpriza pentru participantii care vor pasi pragul standului Maguay. Acestia vor avea posibilitatea de a castiga un MyWay H1101x, „cel mai mic si mai puternic ultraportabil de gaming de pe planet.”

Iar surprizele nu se opresc aici. In perioada 6-14 septembrie, toti participantii DreamHack Bucuresti 2013 au 500 lei reducere la ultraportabilul de gaming MyWay H1101x.

Mai multe informatii despre DreamHack Bucuresti 2013, gasiti pe site-ul oficial al evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!