StiriTech

Dronele, un hobby costisitor ce ia amploare si la noi!

timisoara_120

Daca pana de curand dronele erau utilizate doar pentru aplicatii militare si alte proiecte de acest tip, in prezent ele pot fi achizitionate de oricine. Astfel, in ultima vreme au luat nastere tot felul de comunitati online, dedicate pasionatilor de asemenea gadget-uri.

Dronestagram este o astfel de comunitate in stadiul beta, un fel de Instagram dedicat posesorilor de drone, unde acestia pot impartasii fotografiile lor realizate din inaltul cerului cu ajutorul dronelor personale.

Un proiect, poate nu similar, dar care are legatura cu aceste drone, il descoperim in Romania, Timisoara mai exact, unde Valcu Valentin si-a transformat pasiunea pentru drone in arta la propriu, am putea spune.

Eye in the Sky este numele dat de Valentin pasiunii sale, de a fotografia de la inaltime si trebuie sa recunoastem ca peisajul vazut parca prin ochii unei pasari calatoare, este absolut fantastic. Eye in the Sky are aproximativ o luna de zile de cand a luat nastere si este deja foarte apreciat, atat pe retelele de socializare (Facebook in special), cat si in mass-media. Proiectul lui Valentin – Eye in the Sky, redescopera si reda orasului Timisoara stralucirea si frumusetea pe care o are dintotdeauna, dar care pare sa se fi pierdut la un moment dat, din diferite motive.

drona-dji-phantom

Pentru cei interesati de un astfel de hobby, Valentin ne ofera detalii despre drona sa: cat costa un astfel de gadget, de unde o puteti achizitiona, detalii tehnice si alte cateva informatii care credem ca v-ar putea interesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!