StiriTablete

E-Boda anunta tabletele Revo R93G si Revo R95

eboda-revo-r93g

E-Boda a anuntat astazi lansarea a doua noi tablete cu Android – Revo R93G si Revo R95.

Tableta E-Boda Revo R93G este prima tableta 3G lansata de producator cu doua sloturi SIM, imbinand astfel functionalitatea unei tablete cu caracteristicile unui telefon mobil.

Ambele tablete Revo sunt dotate cu un display LED de 7,85” (1024 x 768), procesor dual-core de 1,2 GHz (Cortex A7), respectiv 1 GHz,  1GB memorie RAM si ruleaza sistemul de operare Android 4.2.

eboda-revo-r95

 

”Numitorul comun pe care îl avem cu utlizatorii noștri este mobilitatea. De aceea, ne-am gândit cât de important ar fi pentru ei să folosească un gadget cu o dublă funcționare, telefon și tabletă, în același timp. Pentru a veni în întâmpinarea lor, ne-am lărgit portofoliul de produse cu o nouă tabletă, prevăzută cu dual-sim activ, care poate îndeplini simultan cele două roluri. Am ales să integrăm funcția 3G pe o tabletă cu diagonala de 7,85” deoarece este modelul preferat de utilizatorii noștri. Display-ul este destul de generos să permită navigarea cu ușurință pe Internet, dar îndeajuns de compact pentru a permite manevrarea comodă a dispozitivului. Utilizatorii își pot personaliza planul tarifar în funcție de nevoile lor, folosind un slot SIM pentru un abonament de voce, iar pe celălalt pentru o cartelă de date mobile. În plus, am introdus în aceeași gamă Revo R95, pentru clienții noștri care își doresc o tabletă simplă și practică pentru toată familia”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Modelele Revo R93G si Revo R95 au o carcasa din plastic cauciucat si sunt disponibile in variantele de culori alb si negru online, pe site-ul producatorului,  si in magazinele partenere la pretul recomandat de 549 lei, respectiv 399 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!